PROLJETNI ODMOR U HOTELIMA BRENDA LOŠINJ HOTELS & VILLAS

Posjetite komadić raja na zemlji – prekrasnu uvalu Čikat

Svježi i ljekoviti morski zrak te usluga na najvišoj razini, samo su neki od razloga zašto posjetiti božanstvenu uvalu Čikat i otok Lošinj.
promo 

Uvala Čikat na Lošinju – otoku vitalnosti doista predstavlja raj na zemlji. Riječ je o mirnoj uvali kristalno čistoga mora u kojoj luksuzna ponuda brenda Lošinj Hotels & Villas predstavlja savršeni odabir za trenutke opuštanja i istinski odmor za dušu i tijelo. Otok Lošinj i ponuda hotela Bellevue 5* i Boutique Hotela Alhambra 5* ističe i prestižni britanski Vogue koji ih karakterizira kao „neotkriveni hrvatski dragulj s toliko čistim zrakom da dokazano poboljšava zdravlje pluća“.

Lošinjska čarolija svakom gostu ostaje u trajnom sjećanju. Neprocjenjivo iskustvo i užitak svih osjetila u bogatstvu mirisa aromatičnog, ljekovitog bilja i morskog aerosola te jedinstvene geografske mikroklime, u spoju s najvišom razinom usluge predanoga osoblja, ponudu brenda Lošinj Hotels & Villas u svakom trenutku kreira u raskošno, a istodobno potpuno personalizirano i jedinstveno iskustvo.

Hotel Bellevue 5*, u kojem je sve, od elegantnog dizajna interijera, preko vrhunske i neodoljive wellness ponude do gastronomskih delicija i koktela s potpisom, oblikovano za uživanje u svakom trenutku, svoja vrata ovoga proljeća otvara 1. travnja. Upravo je savršena odluka da budete među prvima koji ćete započeti novu uskršnju tradiciju u sjaju buđenja proljetnih dana ili pobjeći od svakodnevice u potpunu miomirisnu čaroliju. Pritom će vas osjećaj tople dobrodošlice pratiti u svakom kutku hotela, a posebno u Bellevue Spa Clinic, koji ponosno nosi prestižnu titulu „Croatia's Best Hotel Spa“.

image
promo

Upravo Bellevue Spa Clinic donosi ono najbolje iz svijeta beauty trendova, wellness tehnologije i ekskluzivnih tretmana. Jako chic Belllevue Spa Clinic nudi sveobuhvatan wellness ekosustav, koji svakom tko uživa u nekom od tretmana, donosi vidljive rezultate s dodirom glamura. Jedinstveni spa i wellness pristup integrira najbolje visokotehnološke terapije ljepote s klasičnim wellness tretmanima. Bellevue Spa Clinic je doista izvanredno wellness utočište, idealno za bijeg sa stilom uz detoksikaciju ili jednostavno idealan način da se opustite i napunite svoje baterije.

Tijekom boravka na ljekovitom otoku vitalnosti samo za vas dostupni su svjetski priznati liječnici i stručnjaci koji gostuju u Bellevue Spa Clinic, a koji će svojim iznimnim iskustvom učiniti da s Lošinja otputujete potpuno svježi i odmoreni, nakon što potpunu sinergiju vašeg bića s prirodom doživite u Spa Gardenu ispunjenom najljepšim i ljekovitim mirisima Mediterana.

U stoljetnoj borovoj šumi uvale Čikat koja odiše luksuzom savršeno uklopljenim u prirodni ambijent, smješten je i Boutique Hotel Alhambra 5*, član prestižnog lanca Small Luxury Hotels of the World i Virtuoso. Raskošni hotel povijesnoga šarma u kojem se tradicija i vrhunska arhitektura spajaju s personaliziranom uslugom, predstavlja najvišu razinu lošinjske hotelske ponude. U uređenju jedinstvenoga prostora hotela kojega obilježava diskretan luksuz vrlo pomno je biran svaki komad namještaja – od restauriranih antikviteta do ekskluzivnih materijala vrhunskog dizajna.

Posebnost hotela Alhambra je i wine&dine ponuda vrhunskog a la carte restorana Alfred Keller. Zahvaljujući bogatoj ponudi pomno kreiranoga menija i odabranih delicija, fine diningu i inovacijama chefa kuhinje ovaj se restoran već nekoliko puta našao na listi najboljih prema izboru renomiranog vodiča Gault&Millau.

Najljepši odmor ovoga proljeća čeka vas upravo na Lošinju. Već danas iskoristite posebnu ponudu i rezervirajte u boravak u jednom od ekskluzivnih hotela u čarobnoj uvali Čikat. Detalje ponude i rezervacije saznajte na linku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:11