Postani mladi perspektivni poduzetnik uz Effectus poduzetnički inkubator!

 Promo

Od ove godine studenti svih fakulteta imaju priliku besplatno razvijati svoju poslovnu ideju kroz zanimljivi projekt Effectus poduzetničkog inkubatora.

Visoko učilište Effectus jedno je od vodećih poduzetničkih studija koje konstantno ulaže u kvalitetu obrazovanja svojih studenata. Od svojeg osnutka do danas, Effectus je oplemenio svoj studijski program smjerovima koji prate budućnost. Studiji su ustrojeni tako da pruže odgovor na sve veće zahtjeve koje nameće informacijska era i brzi razvoj novih tehnologija, ali i da zadovolje potrebe poduzetničkoga poslovanja.

Uz studijske programe, poduzetnički studij Effectus sudjeluje u mnogim projektima, a kroz Effectus udrugu mladih provode niz socijalnih, humanitarnih, volonterskih, programskih i projektnih aktivnosti koje potiču razvoj poduzetničkog razmišljanja i obrazovanja. Poseban naglasak stavlja se na praktično znanje koje studenti stječu kako kroz studijske programe, tako i kroz novoosnovani poduzetnički inkubator.

Danas studenti, sutra poduzetnici

Od ove godine studenti Effectusa, ali i oni drugih fakulteta, imaju priliku razvijati svoje poduzetničke ideje u sklopu projekta „Lansirajmo ideju“. Glavna misija ovog projekta je stvaranja mladih poduzetnika i poticanje studenata da razviju svoje ideje i pretvore ih u održivo poslovanje. Danas studenti, a sutra uspješni poslovni vođe koji svojim poslovanjem doprinose razvoju hrvatskog poduzetništva, ubrzanju gospodarskog razvoja i iskorištavanja ogromnog potencijala, srž je postojanja Effectus poduzetničkog inkubatora.

Ujedno je pokretanje studentskog EFFECTUS poduzetničkog inkubatora – EPI primjer modela daljnjeg razvoja i promocije obrazovanja za poduzetništvo. Projekt „Lansirajmo ideju“ osmišljen je tako da studentima pruži svu nužnu startup edukaciju organiziranu kroz VI modula. Projekt je krenuo početkom travnja i traje do sredine lipnja. Ovo je tek prva godina djelovanja poduzetničkog inkubatora i prvi projekt za koji se planira ponavljanje u nadolazećim godinama.

image
Promo

Svestrani program uči studente stvarnom svijetu poduzetništva

Svi moduli uključuju praktične vježbe kao i inovativne i kreativne načine učenja, mrežu mentorstva i vrhunskih stručnjaka i primjenu stečenih teorijskih znanja u realnim poslovnim situacijama. Time se zainteresirani studenti osposobljavaju za osnivanje, vođenje i pripremanje za stvarni svijet poduzetništva.

Pri kraju programa studentima se omogućuje predstavljanje vlastite ideje pred Povjerenstvom i potencijalnim investitorima te osvajanja glavne nagrade koja će biti izvrsna odskočna daska za početak poslovanja, ulazak u svijet poduzetništva te pokretanja vlastitog startup-a.

image
Promo

Još se uvijek stigneš priključiti!

U projekt su se mogli uključiti studenti svih fakulteta, bez obzira na struku i smjer. Kroz Effectus poduzetnički inkubator besplatno učiti o kreativnosti, kritičkom promišljanju i inovacijama razvijajući pritom vlastite potencijale, a znanja primijeniti kroz osmišljavanje ideja i projekata koji stvaraju novu vrijednost. Iako je prva radionica već održana, studenti koji bi se htjeli priključiti i dalje stignu putem maila EFFECTUS udruge mladih: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:36