Poziv za iskaz interesa za prodaju projekata neintegriranih sunčanih elektrana na tlu

S tvrtkom GEN-I u zelenu budućnost
Gen-I promo
 Bor Slana
  • Započeli ste razvijati projekt neintegrirane sunčane elektrane na tlu, ali ga niste uspjeli dovršiti?
  • Imate projekt za sunčanu elektranu, ali nemate financijskih sredstava za njegovu provedbu?
  • Specijalizirani ste za pripremu energetskih projekata u svrhu njihove prodaje?

GEN-I je pravi partner za sve koji potvrdno odgovore na ova pitanja. Javite se na naš poziv ako ste pravna ili fizička osoba zainteresirana za prodaju projekata neintegriranih sunčanih elektrana na tlu snage od uključivo 5 do uključivo 20 MW na području Republike Hrvatske.

Put prema zelenoj transformaciji energetskog sektora možemo postići učinkovitom uporabom energije te ulaganjem u tehnologije za proizvodnju zelene električne energije, a GEN-I korisnicima može ponuditi savjetovanje za oba područja. Vodeći se ovim uvjerenjima i usmjerenjima GEN-I Hrvatska pravnim i fizičkim osobama nudi mogućnost otkupa projekata neintegriranih solarnih elektrana na tlu.

image
Gen-I promo

Grupa GEN-I i GEN-I Hrvatska, kao njen dio, odlučno utiru put energetici koja se temelji na obnovljivim izvorima energije. Odazivom na ovaj poziv i vi možete pridonijeti zelenoj budućnosti.

Na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. dostavite nam pismo namjere s navedenom kompletnom dokumentacijom koju posjedujete za projekt. Više informacija o uvjetima i potrebnoj dokumentaciji potražite ovdje.

image
Gen-I promo

GEN-I Hrvatska d.o.o. dio je Grupe GEN-I, jedne od vodećih i najbrže rastućih grupa za trgovinu i prodaju električne energije u Srednjoj, istočnoj i jugoistočnoj Europi. Tvrtka je pružatelj naprednih energetskih usluga pomoću kojih kupci mogu optimizirati svoju potrošnju ili proizvodnju električne energije te smanjiti troškove za nju.

Tvrtka GEN-I aktivan je promotor zelene transformacije. Prve solarne elektrane postavili smo već 2016. godine u Sloveniji, postavši prvi opskrbljivač energije u regiji koji nudi mogućnost samoopskrbe solarnim elektranama. Danas se možemo pohvaliti s više od 2100 referenci, među kojima su i solarne elektrane na poslovnim objektima u Hrvatskoj, kao i veća solarna elektrana snage 17 MW u Makedoniji, koja će biti prva za našu vlastitu proizvodnju električne energije iz OIE.

Naše elektrane postavljene su na objektima različitih djelatnosti uključujući hotele, proizvodnju, trgovine te OPG-ove i na različitim lokacijama diljem Hrvatske. Naši planovi obuhvaćaju daljnje širenje u ovom segmentu te pokretanje projekata neintegriranih sunčanih elektrana na tlu.

Zajedno možemo već danas pokrenuti zelenu transformaciju u smjeru zelenije budućnosti za sve.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. prosinac 2023 08:35