Prednosti i učinci Donata na dobrobit cijelog tijela

Preventivna skrb za normalan rad probavnog sustava jedan je od najvažnijih koraka za poboljšanje zdravlja.
 Donat

Oko 80 % stanica imunosnog sustava smješteno je u crijevima, što znači da naš probavni sustav bitno doprinosi dobrobiti cijelog tijela. Stoga moramo pravilno paziti na cjelokupni probavni sustav i crijeva. Koraci u dobrom smjeru zasigurno su uravnotežena prehrana, zdrav način života i preventivna svakodnevna konzumacija Donata, koji se od ožujka 2021. godine nalazi na policama u novoj ekološki prihvatljivijoj plastičnoj boci.

Donat je čudo prirode.

Na području Rogaške Slatine u Sloveniji priroda je stvorila jedinstvenu kombinaciju minerala koji u vodu, na 7.000 godina dugom putu u dubine, prodiru kroz različite slojeve zemlje.

Upravo ova jedinstvena kombinacija minerala, koja je djelo prirode, klinički dokazano potiče rad probave i na taj način doprinosi dobrobiti cijelog tijela.

Probava je centar naše dobrobiti

Prevencija mnogih bolesti i bolesti cijelog društva započinje malim i redovitim koracima u životu pojedinca. Pravilnom brigom o svom probavnom sustavu možete prevenirati brojne tegobe i tako boljšati kvalitetu svog života.

Donat je najpoznatiji kao izvrsno rješenje za ublažavanje zatvora, ali može djelovati i preventivno.

Kako bi održali pravilan rad probave, Donatovi stručnjaci preporučuju svakodnevnu konzumaciju Donata uz uravnoteženu i raznoliku prehranu s dovoljno voća i povrća, cjelovitih žitarica i prehrambenih vlakana, uz dovoljan unos tekućine i redovitu tjelesnu aktivnost.

image
Donat

Donat se brine o probavi i prirodi

S obzirom na potpuno prirodno podrijetlo proizvoda i očekivanja redovitih korisnika, u Donatu su radi održivog razvoja odlučili aktivno se brinuti o prirodi i okolišu u kojem djeluju.

Donatovi temelji za održivi razvoj uključuju:

- društvenu odgovornost promicanjem zdravlja probave

- odgovornost za okoliš ambalažom prihvatljivom za prirodu, zaštitom prirodnih resursa Donata i upotrebom manje energetski zahtjevnih sirovina.

U ožujku 2021. Donat su počeli puniti u 100 % reciklirane boce, što će smanjiti emisiju CO2 za čak 90 % u odnosu na postojeću plastičnu bocu.

image
Donat
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 18:26