Pretraživanje nikad nije bilo jednostavnije uz novi Circle to Search pretraživač

Samsung Galaxy S24 Ultra

 /Samsung

U svijetu brzih informacija i neprekidne povezanosti putem društvenih mreža, svakodnevno smo izloženi mnoštvom sadržaja – od fotografija i videa do tekstova i recenzija. Međutim, ponekad se suočavamo s izazovom pronalaženja točno onoga što tražimo među beskrajnim mogućnostima koje nam donosi internet. Upravo u ovom digitalnom dobu, kada je vrijeme sve dragocjenije, dolazi do izražaja potreba za brzim i učinkovitim načinima pretraživanja. U tom kontekstu, tehnološki napredak donosi inovativna rješenja koja olakšavaju svakodnevicu, a jedno od takvih je i nova Samsung Galaxy S24 serija s brojnim značajkama potpomognutim umjetnom inteligencijom.

image

Samsung Galaxy S24 Ultra

/Samsung

Tajne brzog pretraživanja

Mnogi od nas na društvenim mrežama svakoga dana vide nešto zanimljivo, nešto što si žele kupiti ili jednostavno bolje istražiti i naviknuti smo da su sve potrebne informacije nadohvat ruke uz pomoć internetskih preglednika. No što kada ne znamo što upisati u tražilicu, kada ne znamo od kuda krenuti pretraživati? Nova značajka Circle to Search with Google donosi sve informacije samo jednim potezom prsta ili S Pen olovke. Pitate se sada kako to funkcionira u praksi? Pretražujete po Instagramu, YouTubeu, TikToku ili nekoj drugoj društvenoj mreži gdje je netko objavio fotografiju u novim tenisicama koje su vam se na prvi pogled svidjele. Potrebno je samo zadržati središnju tipku na pametnom telefonu i aktivirat će se opcija Circle to Search with Google; jedino što trebate je zaokružiti tenisice i sve informacije o brandu, cijeni i dostupnosti u trgovinama pojavit će se na zaslonu. Na ovaj način možete pretraživati tekstove, fotografije, videozapise ili bilo koje druge formate objava. Značajka je primjenjiva i u porukama; kada vam netko pošalje fotografije s putovanja i zaintrigira vas znamenitost koja se nalazi u pozadini, jednostavno ju zaokružite i u trenu ćete saznati kako se zove i gdje se nalazi.

image

S24 Serija

/Samsung

Transformacija snimanja s naprednim mogućnostima

Nekada su pametni telefoni bili prije svega alat za komunikaciju, no s vremenom su postali mnogo više od toga. Današnji pametni telefoni su multifunkcionalne platforme koje objedinjuju različite uređaje i tehnologije u jedan kompaktni uređaj, čije su kamere iznimno sofisticirane te omogućavaju korisnicima snimanje visokokvalitetnih fotografija i videozapisa bez potrebe za posebnom opremom. Tako nova Galaxy S24 serija podržava novi Adaptive Pixel Sensor od 50 MP čime omogućuje optičke performanse od 2x, 3x, 5x do 10x zumiranja. Bez obzira gdje se nalazili, fotografija koju snimite ostat će kristalno čista. Isto tako značajka Generative Edit donosi napredne mogućnosti uređivanja fotografija te korisnici jednim klikom mogu transformirati svoje fotografije, bilo da žele ukloniti objekte koji im smetaju ili promijeniti pozadinu. Ova serija pametnih telefona ističe se i snimanjem uz Nigtography značajku koja osvjetljava svaki kadar, čak i u uvjetima slabog osvjetljenja, pružajući visokokvalitetne snimke s minimalnim šumom.

Pametni telefoni postali su neizostavni alati koji oblikuju svakodnevne aktivnosti i omogućuju novu razinu istraživanja, stvaranja i povezivanja. Istražite nevjerojatne mogućnosti Galaxy S24 serije koja je dostupna odmah na službenim stranicama ili kod mobilnih operatera i u maloprodaji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. lipanj 2024 17:43