NE PROPUSTITE

Prijavite se na natječaj za izbor najboljeg hrvatskog mladog poljoprivrednika/poljoprivrednice

Izbor za najboljeg mladog poljoprivrednika 2023.

Otvoren je natječaj za izbor najboljeg hrvatskog mladog poljoprivrednika/ poljoprivrednicu koji organiziraju hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu i ambasadorica projekta za Hrvatsku iz redova Europske pučke stranke (EPP) Sunčana Glavak i Jutarnji list.

Na natječaj koji će biti otvoren od 25. travnja do 7. lipnja 2023. godine mogu se prijaviti mladi poljoprivrednici/ce koji su nositelji OPG-a i imaju do 40 godina života sa svojim projektima/operativnim konceptima, koji su tijekom 2021. i 2022. godine ili završeni ili u provedbi.

Medijski pokrovitelj izbora je Jutarnji list, a pobjedniku/ci bit će uručena novčana nagrada. Za pobjednika/cu natječaja, kao i za dvadeset najboljih poljoprivrednika/ca zastupnica Glavak će osigurati put u Bruxelles i posjet Europskom parlamentu.

Cilj natječaja za mlade poljoprivrednike je promicati pozitivnu sliku mladih poljoprivrednika te identificirati djelatnosti koje karakteriziraju inovacija, održivost i tržišna orijentiranost, a sve kako bi mladi ostali živjeti na selu te kako bi ruralan prostor opstao.

Pravila nagradnog natječaja nalaze se ovdje.

Izmjene pravila nagradnog natječaja nalaze se ovdje.

Prijavnica za natječaj mladi poljoprivrednik/ca nalazi se ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 21:24