Prijavite se na veliko natjecanje Kutjevo Sommeliers Choice

Iskoristite jedinstvenu priliku i prijavite se na veliko natjecanje Kutjevo Sommeliers Choice

Kutjevo /promo

Jeste li ikad razmišljali o tome da postanite sommelier, ali vam je teško bilo napraviti prvi korak? Imamo sjajne vijesti za vas! Vinarija Kutjevo organizira veliko natjecanje pod nazivom Kutjevo Sommeliers Choice. Ono je otvoreno za sve, neovisno o prethodnom znanju i zanimanju. Bez obzira na to jeste li vinski entuzijast ili početnik, ovo je prilika da nadogradite ili nadopunite znanje i postanite sommelier. Pobjednika čeka novčana nagrada u iznosu od 2.000€ i tečaj prve razine Hrvatskog sommelier kluba, dok najbolji ostali polaznici mogu očekivati dodatne nagrade.

image

Kutjevo/promo

Prijave za natjecanje otvorene su od 11 travnja. Svi zainteresirani mogu poslati prijavu s podatcima na email adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Odabir kandidata izvršit će stručni žiri koji se sastoji od uglednog sommeliera Darka Lugarića, vinskog publicista Saše Špiraneca, ugostitelja i vlasnika vinskoga bara Dade Tašnera i enologinje Vinarije Kutjevo Zrinke Vinković Jergović. Natjecanja će se održati u Opatiji 18.4., Zadru 3.5., Osijeku 10.5. i Zagrebu 16.5. te završiti u prekrasnom okruženju vinarije Kutjevo gdje će biti proglašen pobjednik. Partner projekta je HSK koji je dao svoju podršku i omogućio pobjedniku prijavu na tečaj prve razine Hrvatskog sommelier kluba.

Kroz niz edukacija i radionica sudionici će imati priliku upoznati se s raznim stilovima vina, posluživanjem vina te s osnovnom organoleptičkom analizom koja je potrebna za opisivanje vina. Kandidati će se također imati priliku upoznati s osnovnim procesima proizvodnje vina i kušati lokalne delicije.

Pozivamo sve zainteresirane koji žele nadograditi znanje o kulturi vina i hrane da se prijave na natjecanje Kutjevo Sommeliers Choice i iskoriste jedinstvenu priliku.

image

Kutjevo/promo

Hp11/9/

Sigurni smo da će biti puno zabave i užitaka u ovom nezaboravnom događaju. Vidimo se u vinariji Kutjevo!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 09:55