Produženi vikendi u Fun Parku Biograd donose prošlogodišnji hit ljeta Dino party, a potom zabavu sa svemircima i transformerima!

Fun Park Biograd

Za produžene vikende Fun Park Biograd pripremio je prave tematske poslastice. Dino party koji je lani bio apsolutni hit otvara svoja vrata jurskog carstva, a nakon njega dolazi vesela svemirska družina. Iz prahistorijskog svijeta zabava će se lansirati u svemir. Sve atrakcije ubacit će u ljetnu brzinu dobre zabave, a uz pustolovine na atrakcijama tematski partiji puni zabave i dobrih vibracija upotpunit će dobar ljetni provod!

image

Fun Park Biograd

image

Fun Park Biograd

Za prvi spojeni vikend Fun Park Biograd vraća se u zemlju daleke prošlosti kada su našom planetom vladali dinosauri. Raznolika dino ekipa u prirodnim veličinama spremna je za sve željne dobre prahistorijske zabave.

18.-19.6.2022 Dino party

Dino party bio je apsolutni hit prošle godine, jer je jurska atrakcija sa svojim autićima i veselom ekipom napravljena baš po uzoru na film Jurski park. Čudesan prahistorijski svijet dom je raznih dinosaura, koji nude veselu turu kroz njihovo Jursko carstvo. Ovo je idealna prilika da osjetite čari jedinstvenog foto safarija kroz pradavni svijet i uslikate vesele žitelje Jurskog dijela parka, a i neke od najčudnijih biljaka koje su postojale u ta pradavna vremena. Nemojte se iznenaditi ako vas iza ugla T-Rex iznenadi gromoglasnom rikom, držite samo čvrsto volan i pokrenite se u osvajanju Jurskog carstva. Uz vožnje i foto safari koji će vam priskrbiti najbolje fotografije, vesela ekipa dinosaura prirediti će vam najzabavniji prahistorijski party.

image

Fun Park Biograd

image

Fun Park Biograd

18.-19.6.2022 Dino party

14:00- Funny i bomboni

16:00- Šetnja s dinosaurima

17:00- Veseli dino pjenjak

19:00- Jurski foto safari

20:00- Tombola

Iz daleke prošlosti u budućnost? I to je moguće u Fun parku Biograd. Ako ste ljubitelj SF-a i svemirskih junaka ovo će biti prava poslastica za vas!

25.-26.6.2022 Alien good vibes attack powered by Erste

image

Fun Park Biograd

Fun Park Biograd nakon jurskog svijeta zabavu seli u svemir među vanzemaljce. Za spojeni vikend napali su u punom sastavu i donose dobre svemirske vibracije. Ekipa Transformera pravi su hit za dobru zabavu i fotkanje kao i najstrašniji Alien. Za ovaj poseban party Fun Park Biograd kreirao je posebnu galaksiju punu adrenalinskih doživljaja. U zero gravity zone okusite čaroliju lakoće kretanja bez gravitacije- raj za klince i klinceze, gdje mogu živjeti bezgravitacijsko stanje kakvo se može osjetiti samo van Zemljine atmosfere. Sa Space ekipom Funny će vas dočekati na ulazu sa slatkim iznenađenjima i uvesti vas u veselu zabavu Fun Park Biograd galaksije.

image

Fun Park Biograd

image

Fun Park Biograd

14:00- slikanje s Funny i podjela bombona

16:00- slikanje s Buzz svjetlosnim

17:00- pjena party

19:00- šetnja transformera

20:00- tombola

Bili ljubitelji dinosaura ili pak svemirskih junaka u Fun Parku Biograd možete se nakon pustolovina jurskog carstva prebaciti u svemir. Dnevne ulaznice omogućavaju vam neograničene vožnje na atrakcijama, a i zabavan program koji se paralelno odvija sa veselim prahistorijskim ili svemirskim ekipama. Na vama je samo da krenete u svijet mašte i prve ljetne praznike provedete u vrhunskoj zabavi.

image

Fun Park Biograd

image

Fun Park Biograd

Ulaznice: https://www.funparkbiograd.com/ulaznice/

Radno vrijeme: https://www.funparkbiograd.com/informacije/kalendar/

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. ožujak 2023 10:45