Produžite ljeto u Falkensteiner Resortu Punta Skala

Dalmacija je prekrasna u rujnu, a premium iskustvo odmora za pamćenje pronađite nedaleko od Zadra

promo

 Falkensteiner Resort Punta Skala

Bajkovita Punta Skala, uz poznati zalazak sunca i divne mirise juga i Mediterana, jedno je od onih mjesta u koje se lako zaljubiti na prvi pogled. A kada iskušate Falkensteinerovu uslugu na razini pet zvjezdica, osvoje vas grandiozna arhitektura, decentan i luksuzan interijer Hotela & Spa Iadera za parove i Family Hotela Diadora idealnog za obitelji, zanosna gastronomija, savršena netaknuta priroda prostranog ekološkog resorta uz mnoštvo šetnica uz more – onda mu se redovite vraćate!

image

promo

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera
image

promo

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera

Vrhunsko iskustvo za vaše nepce

Dobro je poznato da pravog odmora nema bez odlične hrane. A hrana je ovdje, malo je reći – vrhunska! U pop up restoranu TIAN Bistro am Meer uživajte u slasnim zalogajima s potpisom chefa Paula Ivića čiji veganski i vegetarijanski specijaliteti u bečkom restoranu TIAN nose Michelinovu zvjezdicu. Ako ste ljubitelj mesa, tu je Steak House Planika, tipična dalmatinska taverna sa savršenim steakovima, roštiljem i pekom. Vrhunski riblji restoran Bracera nagrađen s 2 Falstaff vilice ponudit će najukusnije morske delicije na najromantičnijem mjestu – stijeni uz more! Za ljubitelje sushija, poke bowelsa, zdravih jela i smoothija tu je i Break.point u Fortis clubu – multifunkcionalnom zabavnom i sportskom središtu resorta.

image

promo

Tian

Najbolje od mora - vitamini D&Sea

Svježi morski zrak čini čuda, a potpuno opuštanje zagarantirano je u Black Spa hotela Iadera. Blage temperature kasnog ljeta idealne su za jogu na prostirkama tik do mora. Skok u osvježavajuće more nakon jutarnje joge ili saune najljepši su početak dana.

image

promo

Family Hotel Diadora

U sklopu resorta nalazi se i sportski centar na otvorenom koji nudi terene za tenis, mini golf, nogomet, košarku, odbojku, badminton, padel i odbojku na pijesku. Tu je i veliki profesionalni fitness centar u Fortis clubu, staze za trčanje i bicikliranje te brojni morski sportovi i atrakcije. Ne propustite umjetničke izložbe lokalnih umjetnika, a svakako preporučujemo i Yachts trip na Kornate koji će zaokružiti doživljaj.

image

promo

Falkensteiner Resort Punta Skala, Fortis Club
image

promo

Falkensteiner Resort Punta Skala, Fortis Club
image

promo

Resort Punta Skala

Zabavne akademije za najmlađe

Nogometna akademija, Falky akademija jahanja, Sunball teniska akademija, Gaming akademija, brojne zanimljive radionice i pregršt animacije i zabave… toliko je atrakcija za najmlađe goste u obiteljskom hotelu Diadora! Od sporta do kuhanja i znanstvenih eksperimenata Falkensteiner akademije na najbolji mogući način spajaju učenje i zabavu! A dok je vaše dijete u sigurnim rukama profesionalnog animacijskog tima, pronađite vrijeme za sebe i uživajte!

image

promo

Falkensteiner Resort Punta Skala
image

promo

Falkensteiner Resort Punta Skala Fortis Club, Restaurant Breakpoint

Produžite ljeto u Falkensteiner Punta Skala Resortu uz jedinstvenu pogodnost – 15 posto popusta tijekom mjeseca rujna. Prilika koja se ne propušta!

image

promo

Falkensteiner Family Hotel Diadora
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. travanj 2024 19:05