Provedite novogodišnju noć u veličanstvenom ozračju Hrvatskoga narodnog kazališta u Zagrebu uz podršku Mastercarda

Gala doček 2024. u HNK-u u Zagrebu

Šišmiš

Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu predstavlja gala doček nove 2024. godine za 110 gostiju. Silvestarska noć u HNK-u u Zagrebu započet će najboljom mogućom uvertirom - operetom „Šišmiš“ Johanna Straussa ml. pod ravnanjem Srbe Dinića, u režiji Krešimira Dolenčića.

Večer će se nastaviti u foyeru Kazališta, uz birane delicije, raznoliku gourmet ponudu i glazbeni program. Iza ponoći, gosti će biti pozvani na fotografiranje i ples na pozornici HNK-a i tako proslaviti ulazak u novu 2024. godinu.

Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu pozornica je za najbolji početak nove 2024. godine.

Cijena paketa za doček nove godine u HNK-u u Zagrebu iznosi 309 eura i uključuje:

  • Ulaznicu za ložu, 1. kat // Operetski spektakl: ŠIŠMIŠ // Od 18 do 20:30 sati
  • Gala doček nove godine: // Od 20:30 do 1:30 sati koji se sastoji od:

- Večere: Birane blagdanske delicije bit će poslužene u nekoliko sljedova uz bogatu selekciju hrvatskih vina i all inclusive listu pića tijekom cijelog događanja.

- Glazbenog programa: Tihomir Hojsak i Filip Novosel izvest će glazbene brojeve kojima su već osvojili publiku diljem svijeta, a koji promiču hrvatsku glazbu, tradiciju i kulturu. Nakon toga, gosti će moći i zaplesati uz glazbeni odabir DJ-a Steve Fingersa i saksofonista Marka Gudelja

- Fotografiranja i plesa na pozornici: Poseban trenutak večeri bit će fotografiranje na velikoj pozornici zagrebačkoga HNK-a poslije ponoći

Ulaznice su u prodaji na internet stranici HNK i blagajni HNK-a.

Svi korisnici Mastercard® kartica ostvaruju 10% popusta na kupnju paketa za Gala doček nove godine u HNK u Zagrebu, a oni najbrži svoje mjesto mogu rezervirati na www.priceless.com gdje se nalazi pet besplatnih paketa za po dvije osobe.

image

Šišmiš

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 23:28