Provjerili smo kako izgleda posao iz snova

Brand Dormeo, već treću godinu zaredom održao je nagradni natječaj “Dormeo spavalica” u kojem je tražio osobu koja će najkreativnije odgovoriti na pitanje “Zašto najbolje spavaš uz Dormeo?”.
 Dormeo spavalica

Za posao iz snova odabrana je Nikolina Zelić koja se na jedan dan, točnije 8 sati, pridružila Dormeo timu i spavajući u Dormeo Home dućanu, u zagrebačkoj Areni, zaradila plaću od 10.000,00 kuna - na Dormeo madracu.

“Na kraju nagradnog natječaja, slijedilo je puno posla za Dormeo tim. U moru kreativnih I domišljatih odgovora, bilo je izuzetno teško odabrati onaj najbolji.” govori voditeljica marketinga, Morana Gerić Štimac.

Tijekom dva tjedna, koliko je trajao, Dormeo natječaj privukao je više od 13.000 prijava, a kao najkreativniji je odabran baš Nikolinin odgovor.

“Zato jer Dormeo nije samo madrac, nadmadrac, jastuk...to je stil života. To je mekana utjeha nakon napornog radnog dana, to je čvrsti zagrljaj kad tonem u san, to je osjećaj odmornosti i svježine kad se ujutro probudim. Dormeo je dio mog dana, noći, život.”

image
Dormeo spavalica

Nikolina je uspješno odspavala svoj radni dan u Studio Moderni, a uvjeti rada su je oduševili.

“Kada sam saznala da sam ja Dormeo spavalica 2021. bila sam u pozitivnom šoku. Nisam mogla vjerovati da se tako nešto meni događa. Obožavam spavati, tako da je ovo moj posao iz snova.” govori Nikolina.

Kako je izgledao radni dan Dormeo spavalice, na što će potrošiti nagradu i kako je prošao njen radni dan, provjerite u videu:

Samo do ponoći 08.10.2021. Dormeo spavalica časti sve s -10% popusta na čitav asortiman Dormeo .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 00:35