Promo

Prvi službeni KitchenAid web shop u Hrvatskoj otvorio je svoje stranice!

Novo u Hrvatskoj!
KitchenAid web shop

Sve KitchenAid proizvode svjetski priznatog kulinarskog branda pronađite na jednom mjestu.

Iza ovog poznatog američkog branda stoji stoljetna tradicija i kvaliteta, kojem su svoje povjerenje dali i najbolji svjetski chefovi.

Za sve one koji vole kuhati i pripremati hranu, te svoju kuhinju pretvoriti u središnje mjesto zabave za obitelj i prijatelje ovo je idealno mjesto za kupovinu najboljih malih kuhinjskih aparata. U ponudi KitchenAid web shopa ćete naći sve potrebne električne pomagače za pripremu najfinijih jela.

image
KitchenAid web shop

Od najpoznatijeg KitchenAid miksera koji će svim svojim nastavcima i mogućnostima zasigurno pomoći da se vaše jelo pretvori u rapsodiju, u ponudi su također blenderi za najfinije hladne smoothije, sorbete, maslace ili tople juhe, multipraktici koji će vam olakšati svako ribanje, sjeckanje, pripremu umaka ili pirea, štapni mikseri, tosteri ili kuhala vode sa preciznim podešavanjem. Ovdje ćete svakako pronaći najbolje od najboljeg KitchenAid branda!

Ponudu KitchenAid web shopa pogledajte ovdje.

*KitchenAid Hrvatska web shop daruje prvih 20 kupaca u 2020. sa -20% popusta na sve proizvode! Kod za ostvarenje popusta prilikom narudžbe je: kitchenaid20

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 14:08