**Radnička Cesta: Poslovno srce Zagreba**

Svijet poslovanja i radnih prostora konstantno evoluira, a PB Grupa je predvodnik te transformacije. Sa svojim najnovijim projektom, u suradnji sa Wespa Spaces, PB Grupa postavlja nove standarde u razvoju i upravljanju komercijalnim nekretninama. Ali što ovaj projekt čini tako posebnim?

G GG

Lokacija je ključna, a Green Gold Center nudi izvrsnost u tom pogledu. Smješten u srcu Zagreba, u živahnom poslovnom kvartu, ovaj kompleks ima izvanrednu povezanost s ključnim dijelovima grada, kao i Zračnom lukom Zagreb. Sve to čini ga dostupnim iz cijele Hrvatske.

Ono što Green Gold Center izdvaja je njegova raznovrsna ponuda. Osim uredskih prostora, ovaj centar sadrži Green Gold Tower, dom hotela DoubleTree by Hilton Zagreb, fitness i spa sadržaja i prostranog kongresnog centra površine otprilike 2500m².

Green Gold Center ima preko 1000 parkirališnih mjesta, što olakšava pristup svim sadržajima. Također, oko kompleksa se pruža Green Gold park, prava zelena oaza s umjetnim jezercima koja pruža mirno i harmonično okruženje za opuštanje.

Postojeći korisnici uključuje financijske i savjetodavne usluge poput Ernst & Young i Privredne banke, ali i poslovne divove kao 3M, Asseca i Glova. Diplomatske misije, pravne firme, turističke i zdravstvene usluge, trgovine, restorane i noćne klubove također nazivaju ovaj centar svojim domom.

image
Marko Tomic/

**Wespa Business & Lounge: Više Od Samog Radnog Prostora**

No, PB Grupa nije stala samo na tradicionalnim uredskim prostorima. U suradnji s Wespa Spaces, PB Grupa je unijela revoluciju u način rada. Wespa Business & Lounge, smješten u Green Gold Centru, postavlja koncept radnog mjesta na potpuno novu razinu. To više nije samo mjesto za rad; to je mjesto za život tijekom dana - uz teretanu, barove i restorane, te razne druge sadržaje, Green Gold pruža radnicima okruženje koje nadmašuje tradicionalne urede.

Statistike i trendovi jasno pokazuju da se način rada mijenja. Radnici sve više cijene fleksibilnost i udobnost. Nedavna istraživanja pokazuju da mnogi radnici žele raditi izvan ureda barem dio vremena kako bi smanjili stres, skratili vrijeme putovanja i poboljšali ravnotežu između posla i privatnog života.

image
Marko Tomic/

**Green Gold Centar: Gdje radno mjesto evoluira u iskustvo življenja**

Ovaj novi concept nudi više od samog mjesta za rad. On nudi mjesto za druženje, tjelovježbu, čak i opuštanje uz piće. Bez obzira radite li od kuće ili povremeno dolazite u ured, ovi prostori olakšavaju povezivanje s drugim ljudima, što je ključno za profesionalni i osobni razvoj.

U svjetlu nedavnih promjena u načinu rada, ovi novi dnevni prostori postaju ne samo odlična alternativa tradicionalnim uredima, već i ključni čimbenik za povećanje produktivnosti i zadovoljstva zaposlenika. PB Grupa i Wespa Spaces donose nam budućnost radnog prostora, a ona je svjetlija i privlačnija nego ikad prije.

**Transformacija Tradicionalnog Uredskog Prostora**

Ovaj ambiciozni projekt predstavlja transformaciju tradicionalnog uredskog prostora. Nema više dosadnih i sterilnih ureda. Uz prekrasan dizajn prostora, Wespa Business & Lounge omogućava zaposlenicima da rade u okruženju koje potiče kreativnost i produktivnost. Ovdje se spaja posao i zadovoljstvo života, stvarajući ravnotežu između profesionalnog i osobnog razvoja.

image
Marko Tomic/

**Zaboravite na Rad od Kuće: Novo Mjesto za Rad na Daljinu Je Bolje**

image
Marko Tomic/

Rad na daljinu, bilo da je riječ o povremenom ili stalnom radu, sada je potpuno normaliziran u našim radnim iskustvima. Nedavno istraživanje McKinseya izvijestilo je da 58 posto radne snage Sjedinjenih Američkih Država sada može raditi od kuće barem jedan dan tjedno, dok 35 posto ima mogućnost stalnog rada od kuće. I čini se da je to ono što želimo: isto istraživanje otkrilo je da je 87 posto onih koji su mogli raditi od kuće to i činilo. Prednosti mogućnosti rada izvan ureda barem dio tjedna dobro su dokumentirane. Radnici imaju fleksibilnost za lakše upravljanje osobnim potrebama, smanjenje vremena putovanja na posao i, u nekim slučajevima, čak preseljenje na mjesto po vlastitom izboru.

image
Marko Tomic/

**Serviced Offices - Budućnost Radnog Prostora**

Servisirani ured je potpuno namješten prostor spreman za poslovanje odmah po iznajmljivanju. Ovakvi uredi nude razna opremljena radna mjesta, usluge upravljanja prostorom i osnovne poslovne pogodnosti kao što su zajednički prostori za odmor, sale za sastanke, zajednička recepcija, poštanske usluge, poslovna tehnologija uključujući printing i internet, zajedničke kuhinje, pristup poslovnom salonu, timove za podršku na licu mjesta, čišćenje i održavanje, parkiranje, 24-satni pristup i pristup društvenim događanjima.

image
Marko Tomic/

Kada govorimo o prednostima servisiranih ureda, oni nude praktičnost jer omogućuju profesionalcima da odmah započnu s radom bez potrebe za nabavkom ili postavljanjem opreme. U odnosu na tradicionalne urede, servisirane prostore je lakše iznajmiti s fiksnom mjesečnom naknadom. Pružaju veću privatnost u odnosu na zajedničke prostore i često su troškovno učinkovitiji jer omogućuju prilagodbu prostora prema potrebama tvrtke.

image
Marko Tomic/

Servisirani uredi mogu biti korisni za različite tvrtke, od malih startupova do velikih poduzeća. Posebno su pogodni za tvrtke koje se šire na nova tržišta i žele odmah započeti s radom, kao i za brzo rastuće tvrtke ili one sa sezonskim vrhuncima.

image
Marko Tomic/

**Dobrodošli u Budućnost Rada**

PB Grupa i Wespa Spaces pozivaju vas da zajedno s njima zakoračite u budućnost rada. Wespa Business & Lounge u Green Gold Centru nije samo radni prostor - to je mjesto gdje se spaja produktivnost i zadovoljstvo, gdje se posao pretvara u iskustvo. Doživite promjenu u svom radnom životu i pridružite se novoj eri radnih prostora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 09:36