PROMO

Recite zauvijek zbogom zubnim protezama uz stručni tim dr. Trampuša u klinici Ortoimplant Dental SPA

promo 

U klinici Ortoimplant Dental SPA, dr. Trampuš sa svojim timom stručnjaka dentalne medicine i višedesetljetnim iskustvom i stručnom izobrazbom u implantologiji, koristi najnaprednije metode kako da osobama s najrazličitijim bolestima zubi, ponovno vrati osmijeh na lice i poboljša kvalitetu življenja.

Što su zubni implantati?

Zubni implantat može se opisati kao umjetni korijen ugrađen u kost koji zamjenjuje prirodni korijen zuba. Zatim se na jedan ili više zubnih implantata postavlja obloga ili most, čime se vraćaju osjećaj i funkcija prirodnih zuba. Zubni implantati mogu se ugraditi svima, bez obzira na dob. Iznimka su jedino osobe oboljele od sistemskih bolesti kao što su krvne diskrazije i karcinomi te osobe na radiološkoj terapiji ili kemoterapiji.

Kako kvalitetno jesti i poboljšati kvalitetu života nakon gubitka zuba?

Sigurno ste razmišljali o tome da jedete kvalitetnu hranu i slobodno grizete odabranu hranu bez obzira na nedostatak zuba ili protezu. Rješenje su zubni implantati ili inovativna metodu All-on-4 pomoću koje ćete se zauvijek riješiti proteze. Prednost zubnih implantata je u tome što u svakom slučaju omogućuju ljepši izgled jer se visina kosti gubitkom zuba smanjuje, a zubni implantat može spriječiti taj proces. Umetanjem zubnog implantata na mjesto gdje vam nedostaje zub, zaštitit će se vaši zdravi zubi od brušenja jer za premošćivanje praznine nastale gubitkom zuba treba brusiti susjedne zube. Takvo popunjavanje praznog prostora prilično je nepraktično jer se kost na kraju povlači, a povlače se i desni što zahtijeva popravke protetskog rada. Zubni implantat pruža vam rješenje za cijeli život.

image
promo

Indikacije kada je najbolje rješenje ugradnja zubnog implantata su: ako nedostaje jedan zub, ako nedostaje više zubi ili u slučaju bezube čeljusti. Ako je vaš problem bezuba čeljust, rješenje je inovativna metoda All-on-4, pri čemu se kompletna zubna proteza u samo nekoliko sati zamjenjuje zubnim nizom na četiri implantata. Patnja uzrokovana protezom i njenim odlaganjem u čašicu zauvijek nestaje. Nakon dijagnostičke obrade i određivanja indikacije za All-on-4, zakazuje se termin za ugradnju zubnih implantata i ugradnju privremenih zubi. U zubotehničkom laboratoriju se na temelju uzetih otisaka pripremaju privremeni zubi koji se na dan operacije po potrebi prilagođavaju u ustima. Nakon osam tjedana uzima se otisak za izradu trajnih zubi, a u sljedećih sedam do deset dana dobivate svoje trajne zube.

Što u slučaju nedostatka kosti?

Metoda Zygoma All-on-4 uključuje umetanje zubnih implantata u zigomatičnu (jagodičnu) kost čime se trajno uklanja prepreka umetanju zubi u osoba kod kojih je došlo do kompletne resorpcije kosti na mjestu ugradnje zubnog implantata. Pri tretiranju bezubosti gornje čeljusti, ugradnja implantata može biti velik izazov zbog ograničene količine koštane mase i blizine maksilarnog sinusa. Dr. Zdenko Trampuš prvi u Hrvatskoj uvodi još jednu novost u svakodnevnu kliničku praksu – pterigoidne zubne implantate. To je alternativno rješenje iskorištavanja preostale kosti kao sidrišta za implantate umjesto postupaka za povećanje kosti.

image
promo

Osim profesionalnosti i najsuvremenijih metoda, klinika Ortoimplant Dental Spa pruža svim svojim klijentima prvi pregled i dijagnostiku potpuno besplatno.

Stoga, naručite se na prvi pregled i dijagnostiku besplatno putem kontakt forme na službenoj stranici ili nazovite na +385 99 4803 700. Javit će vam se simpatični Daniel i rado odgovoriti na sva vaša pitanja!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. travanj 2024 17:59