REVOLUCIJA U GRADNJI: kalkulacija i naručivanje materijala putem webshopa

Wienerberger promo

Hrvati najčešće grade i renoviraju povodom sklapanja bračne zajednice, rođenja djeteta, pojavom subvencioniranja takvih odluka (APN) ili jednostavno onda kada im se poveća standard života što stvara nove prilike za unapređenje kvalitete života. Česta seljenja na našim prostorima nisu toliko česta kao vani, a ni stanovi nisu još uvijek popularni kao kuće. Tako prosječan Hrvat tijekom života jednom gradi, a jednom do dva puta renovira.

Ti procesi zahtijevaju velike odluke, puno vremena i novca u konačnici. Zbog toga što ne gradimo često jako je važno izabrati dobre projektante, izvođače radova, kao i same materijale za gradnju. Do sada smo naručivanje materijala pamtili kao dug i kompliciran proces koji zahtjeva puno poziva, savjetovanja i izlazak majstora na teren koji ionako teško pronalaze slobodno vrijeme za još jedan projekt. Pojavom novog načina naručivanja materijala koje je dostupno Hrvatima, a i nekim susjedima, narudžba materijala postaje jednostavna, samostalna, a što je najvažnije - transparentna... jer građevisnki se materijali sada mogu naručiti online.

image
Stijn Bollaert

Wienerberger, multinacionalni proizvođač glinenog građevinskog materijala, poznat je po inovacijama u poslovanju i proizvodima, pa tako njihovi materijali omogućuju brzu gradnju bez morta, a crjepovi su im prilagođeni i za niske nagibe krova s kojima se konkurencija ne može pohvaliti. Njihova inovativnost prelazi granice proizvodnje jer su tijekom COVID godine prepoznali priliku na tržištu, potrebu kupaca za pojednostavljenim i transparentnijim načinom narudžbe materijala. Bez zadrške se može reći kako se uistinu radi o revoluciji u gradnji!

image
Adria Goula Sarda

Sve materijale za gradnju iz njihovog opusa (od zidova do krova) sada se mogu naruči putem webshopa! U nekoliko klikova daju priliku izračunati potrebnu količinu materijala, naručiti iste i zatražiti dostavu.

Koji je cilj webshopa i kako funkcionira pitali smo Tomislava Franka, regionalnog product & marketing managera za jugoistočnu Europu. “Wienerberger odavno doprinosi boljoj kvaliteti i sukreira budućnost gradnje. Baš smo u smjeru budućnosti razmišljali i kreirajući ovaj webshop. Željeli smo kupcima “skratiti muke” i učiniti da su im najkvalitetniji građevinski materijali još dostupniji. Cilj webshopa je samim time još bolje pozicionirati naše proizvode na tržištu, približiti ih krajnjim korisnicima te olakšati kupnju građevinskog materijala. S obzirom na to da ne radimo izravnu prodaju robe, webshop je zamišljen tako da kupac na platformi, u svega par klikova, odabere sve željene Wienerberger proizvode. Nakon što ih potvrdi i stavi u košaricu, na lokacijskoj mapi distributera može odabrati željenog trgovca te od njega zatražiti ponudu. Isti taj trgovac, u svoj webshop inbox dobit će obavijest da je od njega zatražena izrada ponude te ju on, ponovo kroz webshop, vraća do krajnjeg korisnika. Ukratko, ne samo da olakšavamo proces kupnje, već i proces prodaje za sve naše distributere.”

image
Wienerberger promo

U razgovoru nam je otkrio i da postoje planovi za dalje pa kupci mogu očekivati i Semmelrock betonske opločnike na webshopu budući da je od kraja prošle godine Semmelrock postao dio Wienerberger grupe što predstavlja veliku akviziciju u ovoj industriji.

Dakle, ako trenutno ili u budućnosti planirate gradnju ili renovaciju - sada znate gdje najlakše možete izračunati i naručiti potrebni materijal - na Wienerberger webshopu!

image
Wienerberger promo
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 21:39