Rukometaše i Paket24 vežu brzina i fleksibilnost

Uz tradicionalne poštanske usluge korisnicima je na raspolaganju i Paket24, jedina usluga brze paketne dostave koja ravnomjerno pokriva cijeli teritorij Republike Hrvatske i jamči uručenje pošiljaka idući dan u više od 200 mjesta.
 Jozo Cabraja/Kolektiff

Početkom rujna prošle godine Hrvatska pošta osigurala je najbržu dostavu i za krajnji jug Hrvatske. To znači da će pošiljke iz najvećih svjetskih i domaćih e-trgovina stizat u gradove poput Dubrovnika, Cavtata i Ploča jednako brzo kao, npr. u Zagreb, Split, Osijek ili Rijeku.

Paketomati – rješenje za moderne korisnike

image

promo

Osim isporuke na adresu ili u poštanski ured, korisnici svoje Paket24 pošiljke mogu primati i slati putem paketomata, novoga dostavnoga kanala Hrvatske pošte. Trenutačno je postavljeno više od 200 paketomata diljem Hrvatske, uključujući i otoke Brač, Lošinj, Korčulu, Krk i Pag. Paketomati su automatizirani uređaji s pretincima različitih dimenzija i nalaze se na frekventnim i lako dostupnim lokacijama. Dostupni su svaki dan u tjednu, od 0 do 24 sata, a korisnici mogu beskontaktno preuzimati i slati svoje pakete u vrijeme kada im najviše odgovara, a putem paketomata mogu i vratiti robu kupljenu u e-trgovinama. Paket na paketomatu možete preuzeti u svega nekoliko sekundi, koliko Ćupiću treba da istrči kontru. Paket24 partner je najznačajnijih globalnih i domaćih tvrtki, a na nove lokacije dostavlja i pošiljke naručene u brojnim hrvatskim i međunarodnim e-trgovinama. Ako ste naručili robu u e-trgovini koja ne nudi paketomat kao mjesto isporuke, pošiljku možete naknadno preusmjeriti putem poveznice koja stiže u elektroničkoj obavijesti od strane Hrvatske pošte, slično kao što Duvnjak preusmjerava loptu svojim suigračima u napadu. S korisničke strane, do većine paketomata može se doći pješice, biciklom ili javnim prijevozom. Novi dostavni kanal Hrvatske pošte, prilagođen je potrebama modernih korisnika, a mreža paketomata bit će kompletirana nakon postavljanja tristotog uređaja. Popis već postavljenih paketomata provjerite na internetskim stranicama Hrvatske pošte.

image
Jozo Cabraja/Kolektiff

Paketomati su, uz rastući vozni park električnih vozila, jedna od okosnica Hrvatske pošte u smanjenju emisija štetnih plinova i s razlogom ih se naziva zelenim dostavnim kanalom. Naime, paketomati povećavaju postotak uručenja u prvom pokušaju, a dostavna vozila trebaju obići manje lokacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 08:17