S kakvim se izazovima susreću žene u poslovnom svijetu? Saznajte na WOLF kongresu

Kad i kako su stisnule ‘‘play‘‘ i napravile korak naprijed, iz prve ruke saznajte od Aleksandre Dojčinović, Tatjane Jurić, Ane Radišić, Nike Turković, Jadranke Islamović i mnogih drugih gošći prvog WOLF Kongresa!
Aleksandra Dojčinović
 promo

Nepredvidivo vrijeme kojem smo, nažalost, svjedoci više od godinu i pol dana mnogima je, posebno poslovne, prilike držalo na ''pauzi''. Je li sada pravo vrijeme za stisnuti ''play'' i napraviti korak naprijed? Što kada ''play'' treba stisnuti žena? Ista ona žena koja je u posljednje vrijeme možda više nego ikad aktualna tema u cijelome svijetu. No, kakva je pozicija žena u poslovnom svijetu? Je l' žena ženi zaista vuk? S kakvim se izazovima žene susreću na relaciji posao-obitelj?

Ovo su samo neka od pitanja na koja će, čini se baš u pravo vrijeme, odgovore donijeti prvi WOLF kongres (Women of Luminous Future). U organizaciji tvrtke DBAQ iz Zagreba, pod pokroviteljstvom Ministarstva rada i mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike te partnerstvom s Hrvatskom udrugom poslodavaca i CineStar Cinemas, kongres će se održati u Zagrebu, u prostorijama Kaptol Boutique Cinema, 1. i 2. listopada 2021. godine.

image
Dora Srdar
promo
image
Ana Radišić
promo

Ovaj projekt, kao jedinstveni događaj u Hrvatskoj i regiji, okupit će ambiciozne, poduzetne i kreativne osobe koje su svojim obrazovanjem, iskustvom, odricanjem, riskiranjem i požrtvovnošću izgradile uspješne karijere. Kroz razgovor i razne životne primjere, govornici će pojedincima predstaviti nedoumice, izazove koji su stizali putem, odluke koje su morale biti donesene i eventualne posljedice koje su ostavile.

Zanimljivu klasiku - panele i intervjue, organizator je nadogradio s "Pep Talks" kao motivacijskim speechevima i "Meet Express" kao simbiozu prvog intervjua i prvog spoja, odnosno direktan kontakt s predavačima i panelistima. Svaki dio programa bit će ''pokriven'' zanimljivim i jakim gostujućim imenima. Tako će, primjerice, na panelima (koji će biti podijeljeni na teme: ''Mlade i uspješne'', ''Poduzetništvo'', ''Majke i karijera'', ''Društvene mreže'', ''Mediji'', ''IT sektor'') između ostaloga gostovati Tatjana Jurić, Ana Radišić, Nika Turković, Rina Musić, Martiana Džepina…

image
Danela Žagar
promo
image
Josipa Maslac Petričević
promo

Sudionici će imati prilike prisustvovati i intervjuima s najuspješnijom hrvatskom modnom dizajnericom i nagrađivanom poduzetnicom Aleksandrom Dojčinović te izvršnom direktoricom i članicom uprave Blitz-CineStara - Jadrankom Islamović, koje će nakon razgovora o razvitku karijere, poslovnim usponima i padovima, biti na raspolaganju za sva pitanja prisutnih.

Na ''Pep Talks'', kratkim motivacijskim govorima vezanim uz odluke u karijeri, prepreke, izazove, izbore, obrazovanje, mijenjanje karijere, sudjelovat će Anita Letica, Danela Žagar, Milka Kosanović, Petra Jeričević, Mirna Matković…

image
Jadranka Islamović
promo
image
Tatjana Jurić
promo

Tijekom "Meet Express" sudionicima će biti omogućeni petominutni ''jedan na jedan'' razgovori s nekim od uspješnih imena, zaposlenim u renomiranim tvrtkama.

Sve navedeno moderirat će Barbara Kolar, čije se ime također urezalo u hrvatsku poslovnu scenu, kao primjer dugogodišnje uspješne karijere. Kongres i online platforma namijenjeni su svima koji žele napraviti balans između privatnog i poslovnog i motivirati se kako bi napravili važan korak u svojoj karijeri. Također je mjesto za povezivanje s osobama iz raznih sektora, unapređenju vlastitog poslovanja i djelovanja te na posljetku prihvaćanja drugih i njihovih izbora. Više o cijelom projektu, uključujući i detaljan program, može se pronaći na http://wolf.dbaq.hr/ , dok je kotizaciju moguće osigurati klikom ovdje.

image
Milka Kosanović
promo
image
Nika Turković
promo
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. srpanj 2022 04:08