Sada je pravi trenutak za kupnju Samsung kućanskih uređaja!

 Samsung

U ubrzanom životu svakodnevice, ovisimo o kvalitetnim kućanskim uređajima koji nam svojom brzinom i efikasnošću rada mogu uštedjeti dragocjeno vrijeme. Bez obzira što trenutno zbog okolnosti provodimo puno vremena i kod kuće, posla za rad od doma uvijek ima napretek pa je svaka minuta koju možemo uložiti u nešto važnije dragocjena. Srećom, Samsung se sa svojim kućanskim inovacijama pobrinuo da taj posao bude što inteligentniji i učinkovitiji, a sada je prava prilika za nabavku novih kućnih asistenata jer je moguće osigurati čak 5 godina jamstva na Samsung kućanske uređaje!

Dodatno jamstvo omogućeno ja za pregršt Samsung kućanskih uređaja, uključujući hladnjake, perilice rublja, pećnice, ploče za kuhanje, perilice posuđa, ugradbene mikrovalne pećnice te određene modele usisavača i napi do 31. prosinca 2022. godine. Nadalje, pogodnost vrijedi i za Samsung sušilice rublja i kombinirane perilice/sušilice rublja kupljenje isključivo u razdoblju od 01. veljače 2022. do 31. ožujka 2022.

image
Samsung

Uvijek svježe i slasno

Cijeli asortiman Samsung hladnjaka krase pregršt tehnologija za čuvanje namirnica uvijek svježima na optimalnoj temperaturi hlađenja i razini vlage, s mnoštvom značajki za optimizaciju prostora unutar samih hladnjaka. Među njima se ističu hladnjaci s SpaceMaxTM tehnologijom stijenke koja hladnjake čini mnogo tanjima, kao i inovativni Bespoke hladnjaci koji svojim razigranim dizajnom postaju centralna točka svakog interijera moderne kuhinje.

image
Samsung

Kuhanje s osmijehom

Za pripremu slasnog i ukusnog obroka za svoje članove obitelji, za vrhunsko jelo potrebna je vrhunska oprema u kuhinji Uz Samsung pećnice, ploče za kuhanje i nape, moći ćete pripremiti najukusniji obrok na najjednostavniji mogući način. Pecite po dva obroka na različitim temperaturama u isto vrijeme zahvaljujući Dual Cook FlexTM tehnologija Samsung pećnica ili kuhajte na savršenim temperaturama uz pomoć tehnologije Virtual Flame TechnologyTM. Kada ste u gužvi i potrebno je brzo podgrijati obrok, sigurno će vam se svidjeti jedna od elegantnih i moćnih Samsung ugradbenih mikrovalnih pećnica.

image
Samsung

Čistoća je pola zdravlja

U trenutnim okolnostima, održavanje naša četiri zida i stvari unutar njega važnije je nego ikad. Zato posao čišćenja i pranja treba uvijek biti temeljit, ali opet inteligentan posao jer se lako može pretvoriti u cjelodnevni napor. Nakon obroka, sve što trebate je lonce, tanjure i beštek ubaciti u jednu od odličnih Samsung perilica suđa kako bi se blistalo kao novo. Operite svoju odjeću na inteligentan način i s minimalnom potrošnjom energije i vremena sa Samsung perilicama, kombiniranim perilicama ili sušilicama rublja.

Za ostvarivanje prava na promociju potrebno je detalje o kupljenom uređaju registrirati online na adresi www.samsung5godinajamstva.hr u roku od najkasnije 30 dana poslije kupnje. Više informacija o promociji na: https://www.samsung.com/hr/offer/5yw-wg-promo-2022/.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:57