Promo

Samsung Galaxy serija A – uz vrhunsku kvalitetu sada još dobivate i poklon

Odlična prilika!
Samsung Galaxy serija A
 Samsung

Dok polako brojimo posljednje dane ljeta i uživamo u kasnim zalascima, a ranim izlascima sunca, jesen već čeka iza ugla. No, ponešto hladnije vrijeme i povremena kiša ne treba biti razlog da prestanemo uživati u prirodi i svim njezinim ljepotama. Bilo da se radi o pikniku s prijateljima ili šetnji kroz prirodu, jesen sa sobom donosi predivnu paletu boja koju ćete poželjeti ovjekovječiti. No, nerijetko se dogodi da kamera jednostavno ne uspijeva prenijeti prizor onako kako ga vidite uživo ili da vas baš kada poželite nešto fotografirati izda baterija. Za pouzdano i kvalitetno rješenje uz pristupačne cijene možete se uzdati u Samsung Galaxy A seriju.

image
Samsung Galaxy serija A
Samsung

Zabilježite svaki trenutak točno onako kako ga doživljavate

Iako današnji pametni telefoni imaju bezbroj funkcija i mogućnosti, ona koja većini predstavlja prioritet je ipak kvaliteta kamere. U tom pogledu, pametni telefoni Samsung Galaxy A serije – A41, A51 i A71 neće vas razočarati. Galaxy A41 dolazi s trostrukom kamerom, od kojih glavna ima čak 48MP, a za zavidne selfije, tu je prednja kamera od 25 MP.

Uz Galaxy A51 i Galaxy A71 fotografirat ćete još životnije i očaravajuće fotografije. Oba uređaja opremljena su s četiri vrhunske kamere, od kojih je u odnosu na A41 novitet dubinska kamera od 5MP koja omogućuje dodatno isticanje efektom Live Focus. Pomoću ove funkcije, moći ćete fotografirati fotografije vrhunske kvalitete neovisno o dobu dana ili noći. Također, Galaxy A71 može se pohvaliti glavnom kamerom od čak 64MP te ultraširokom kamerom s vidnim poljem od 123 stupnja koja je savršeno prilagođena ljudskom vidnom polju.

image
Samsung Galaxy serija A
Samsung

Baterija uz koju ćete zaboraviti da trebate puniti mobitel

Dugotrajna baterija jedan je od najvažnijih suputnika svakog strastvenog fotografa. Sve uređaje u Samsung Galaxy A seriji odlikuju izdržljive baterije uz koje se nećete morati brinuti jeste li „štedili“ svoj pametni telefon dovoljno kako biste kasnije mogli slikati zalazak sunca koji iščekujete. A kako se ne biste našli u situaciji da vam je baterija pri kraju, a uskoro se spremate izaći, Galaxy A41 i A51 imaju funkciju brzog punjenja od 15W, dok Samsung Galaxy A71 ima od 25W. Snažna baterija od 4.500 mAh i 4.000 mAh Galaxya A51 i A71 pobrinut će se da vaš mobitel izdrži čak i najdinamičnije dane.

image
Samsung Galaxy serija A
Samsung

Zaslon uz kojeg vam neće biti žao što ste zaboravili ponijeti laptop

Gledanje serija ili filmova aktivnost je koju pretežito i dalje obavljamo na laptopu. Uz ekrane veličine 6,7 i 6,1 inča, gledat ćete serije na svojem pametnom telefonu zato što tako želite, a ne zato što ste zaboravili laptop. Zasloni Super AMOLED Infinity-U na Galaxy A41 i A51 te Infinity-O na A71 dodatno poboljšavaju doživljaj gledanja, omogućujući vam da se u potpunosti opustite i uživate u najdražem filmu ili seriji.

Odaberite jedan od uređaja iz Samsung Galaxy A serije i uživajte u vrhunskoj tehnologiji po pristupačnim cijenama. Galaxy A41, A51 i A71 ostavit će vas bez daha svojim vrhunskim kamerama, pametnim aplikacijama, velikim zaslonom i baterijom koja vas nikad neće iznevjeriti.
Odaberite jedan od sjajnih telefona is Galaxy A serije i za sve kupovine do 31. kolovoza 2020. na poklon dobivate Samsung eksternu bateriju s brzim punjenjem – savršeni dodatak koji će vam omogućiti da budete još dulje povezani, gdje god se nalazili!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 17:28