Šapice će obožavati Shapello, 100% prirodnu njegu za kućne ljubimce

Mary Novosel
 SPAR

Mješanka Luna imala je problema s alergijama koje su se odrazile na stanje i izgled njezine kože i dlake. Lunina vlasnica, Mary Novosel, shvatila je da na tržištu ne postoji jedinstveno rješenje za probleme njezine ljubimice. Odlučila ga je, stoga, stvoriti sama. Mary je k tome još ranije odlučila ubrzan i stresan tempo novinarskog zanimanja zamijeniti s onime što ju je oduvijek uistinu ispunjavalo - biljnim kozmetičkim pripravcima. Nakon istraživanja savršene formule koja će, osim specifičnih, pokrivati i svakodnevne probleme s kojima se susreću vlasnici dlakavih ljubimaca, Mary je došla na ideju Shapella.

image
Prirodna njega za kućne ljubimce
SPAR

Riječ je o krutom i tekućem šamponu koji zahvaljujući nježnoj i potpuno prirodnoj aktivnoj formuli na bazi aktivnog ugljena i zelene gline njeguje i čisti dlaku i kožu životinja, a pogodan je i za ljude. Proizvod ne sadrži sulfate, parabene te umjetna bojila i mirise, nije testiran na životinjama i veganski je, a dolazi u dvije verzije – sapun u obliku šapice praktičan je za upotrebu i izvan doma, dok je tekući šampon praktičniji za kućnu primjenu.

Baza šampona potpuno je prirodna te sadrži zelenu glinu i aktivni ugljen koji dubinski čiste i detoksiciraju. Eterično ulje čajevca, poznato po antibakterijskim svojstvima, proizvodu daje i specifičan miris po svježe pokošenoj travi. Upravo to Shapello šamponu omogućuje kupanje životinja koje oponaša ono u prirodi, jer zbog specifičnog sastava i mirisa ljubimac ima osjećaj da se u pripravku nalaze zemlja i trava pa nema potrebu dodatno se utrljavati u prljavštinu.

image
Mary Novosel
SPAR

Svoj proizvod Mary je poželjela plasirati i na police velikog trgovačkog lanca. U tome joj je pomogao projekt „Startaj Hrvatska” koji su pokrenuli SPAR Hrvatska i Nova TV kako bi podržali poduzetnike i startupove s dobrom i inovativnom idejom. Stručni tim SPAR Hrvatska pomogao joj je u odabiru ambalaže, prikupljanju dodatne dokumentacije te savjetima za unaprjeđenje proizvoda, kao i u savladavanju svih drugih izazova. “Volim kontakt s prirodom, a najviše volim kad iz ni iz čega stvorim - nešto. Prijavila sam se na Startaj Hrvatska zato što želim šansu. Sada s puno uzbuđenja mogu reći da je poseban osjećaj staviti svoj proizvod na police velikog trgovačkog lanca”, poručila je Mary Novosel.

image
Prirodna njega za kućne ljubimce
SPAR

Shapello šamponi vas čekaju na posebnim „plavim policama” u svim INTERSPAR hipermarketima i odabranim SPAR supermarketima na 51 lokaciji diljem Hrvatske. Mary Novosel mogli ste upoznati u četvrtoj je epizodi projekta „Startaj Hrvatska“, a osim nje, priliku za poduzetnički iskorak i plasman svojih proizvoda uz pomoć SPAR-a Hrvatska dobilo je još sedam poduzetnika. Njihove zanimljive životne i poduzetničke priče pratite subotom u poslijepodnevnom terminu na Novoj TV.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 06:39