Šibenska Adventura je place to be u prosincu! Svaku večer koncerti, odlična hrana, klizalište iz bajke, a tek doček Nove!

Adventura Šibenik

 Valerio Baranovic

GREENtanje u Parku slogan je ovogodišnjeg šibenskog adventskog sajma Adventura koji zbog kvalitetnog i raznovrsnog programa već godinama Šibenik stavlja na kartu najpoželjnijih destinacija na obali u prosincu! Prekrasni Perivoj Roberta Visianija u kojem se Adventura održava nezaobilazno je mjesto za izlazak svakog Šibenčanina, a sjajan glazbeni program, odlična gastro ponuda, klizalište i maštoviti dječji programi razlog su zbog kojeg sve više Hrvata u prosincu odlazi u Šibenik!

GREENtanje označava specifičan šibenski mentalitet sklon zdravoj dozi kritiziranja, ali se odnosi i na zelenu komponentu Adventure, jedinog plastic-free adventskog sajma u Hrvatskoj na kojem se pije isključivo iz višekratnih čaša!

image

Adventura Šibenik

Valerio Baranovic

Adventuru je u Šibeniku otvorio Matija Cvek & The Funkensteins, a zabava se nastavlja tijekom cijelog prosinca. Ljetno Kino, Neno Belan & Fiumensi, Balkan Zoo & Nina Ćorić, Nika Turković, Kuzma & Shaka Zulu, freekind i Bluvinil samo su dio raznovrsnog Adventurinog line-upa!

Uz impresivan glazbeni program, ali i dječji radionički program Arsenturica, Šibenik je u prosincu mjesto održavanja prve Adventura RUN utrke na kojima snage mogu odmjeriti trkači i rekreativci. Prijave su otvorene ovdje.

Advent ne bi bio potpun bez fantastične gastro ponude koja uključuje nezaobilazne blagdanske delicije poput bakalara, kobasica i fritula, a uz domaće arome, Parkom se šire i mirisi internacionalne kuhinje!

image

Adventura Šibenik

Valerio Baranovic

321 FEST

Stara godina u Šibeniku se ispraća puna tri dana i noći i to na dvije pozornice pa ne čudi da je slobodnog smještaja u Krešimirovom gradu sve manje! Za sada su najavljeni nastupi DJ-a Parova Stelara i dua Stereo MC‘s. Oni su headlineri šibenskog novogodišnjeg provoda, 321 FESTA, uz čiju ćemo glazbu ispratiti ovu godinu!

- Naš novogodišnji party počinje u subotu 30. prosinca uz vrhunskog electro swing pionira Parova Stelara, a zabavu u posljednjoj noći ove godine, u nedjelju 31. prosinca, nastavljamo uz Stereo MC‘s, provjereni recept koji uvijek garantira odličan provod. Znamo da publika ne ostaje imuna na plesne ritmove njihovih Connected, Step It Up, Deep Down and Dirty ili We Belong in This World Together, a tako će biti i u novogodišnjoj noći. Za warm up i afterparty u novogodišnjoj noći ispred katedrale pobrinut će se Felver, DJ koji više od 25 godina pokazuje da je itekako poželjan izvođač. Tko će sve svirati na pozornici u Parku 29., 30. i 31. prosinca otkrit ćemo uskoro! Tih dana plesat će se i danju i noću i možemo reći da su ispred nas uistinu fantastični koncerti za sve kojima se pleše uz odlična domaća, ali i vrhunska strana imena - najavljuju iz Tvrđave kulture koja uz potporu Grada Šibenika i šibenske Turističke zajednice organizira 321 FEST i adventski sajam Adventuru.

Cijeli program i sve novosti pratite na Facebooku i Instagramu, kao i na web stranici Adventure!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 12:49