Sinoć održana red carpet premijera godine u Kaptol Boutique Cinema - Ferrari

Brojni poznati gosti oduševljeni filmom „Ferrari“, izloženim automobilima Ferrari Testarossa te 296 GTS i memorabilije najuspješnijeg vozača Formule 1 svih vremena, Michaela Schumachera.

Ferrari premijera

Blitz i CineStar grupacija uz partnerstvo Američke gospodarske komore, u Kaptol Boutique Cinema sinoć su okupili mnoge uzvanike povodom premijere filma „Ferrari“ američkog redatelja Michaela Manna. Film koji posljednjih mjeseci bilježi veliki interes svjetske i hrvatske publike baziran je na biografiji Enzo Ferrari: The Man and the Machine koju je napisao Brock Yates, a među prvima pogledali su ga Mirela i Dario Srna, Rajko Grlić, Dean Sinovčić, Kristina i Miro Radić, Dean Franić, Tomo Ricov, Milana i Boris Kovaček, Branka i Hrvoje Krstulović, Danijela i Tomislav Vinceković, Andy Bara, Monika i Fran Olujić, Adrian Ježina, Jasna Nanut, Andrea Doko Jelušić, Petar Radojčić Bizzo te mnogi drugi.

image

Atmosfera Ferrari

Iste večeri istaknut je uspješan kraj poslovne godine za grupaciju Blitz i sve njezine kompanije koje su u protekloj godini obilježile velike obljetnice. Prisutnima se obratio predsjednik Uprave Blitza i član Uprave CineStara, g. Hrvoje Krstulović. Najveći distributer filmskog i audiovizualnog sadržaja u Hrvatskoj i regiji, tvrtka Blitz film i video, proslavio je trideset godina poslovanja, dok je tvrtka CineStar, vodeći regionalni kinoprikazivač, dvadesetu obljetnicu.

Film „Ferrari“ zaintrigirao je sveprisutnu publiku, a prati profesionalne i privatne probleme koji su zahvatili obitelj Ferrari na ljeto 1957. godine, kada je njihova tvornica bila na rubu bankrota. Pojam „Ferrari“ ne ostavlja nikoga ravnodušnima, a upravo velik odaziv na premijeru u Kaptol Boutique Cinema potvrđuju kako i Hrvati pokazuju veliki interes za dobro kreiranom filmskom pričom.

Biografski film o legendarnom poduzetniku Enzu Ferrariju kojeg u filmu utjelovljuje Adam Driver, prikazuje ga kao kompliciranu, kontradiktornu i najbitnije – stvarnu osobu. Period njegova života koji najbolje prikazuje tog čovjeka počinje smrću njegova sina 1956., tragičnom utrkom Mille Miglia 1957., i svega što je uslijedilo nakon. Dok je fokus filma na glavnom liku koji je čovjek, automobili su ono što Ferrariju daje savršen balans između ljudske drame i cestovne akcije smještene u vrijeme kad se nije razmišljalo o nikakvim sigurnosnim mjerama tijekom utrka. I sam redatelj kojeg g. Krstulović dobro poznaje, naglašava kako su neke šokantne scene prikazane na način kako gledatelji možda ne bi očekivali, što dodatno Ferrariju daje na autentičnosti i snazi događanja.

image

Ferrari premijera

image

Ferrari_premijera Kaptol Boutique Cinema

image

Ferrari hostese

Uz Adama Drivera, u filmu glume Penélope Cruz kao Enzova supruga Laura, Shailene Woodley je Enzova ljubavnica Lina, a Patrick Dempsey je vozač Ferrarija Piero Taruffi. U ostalim ulogama su Sarah Gadon, Jack O’Connell, Derek Hill, Daniela Piperno, Leonardo Caimi i Gabriel Leone.

Mannov “Ferrari” je film kojemu se predviđa osvajanje brojnih nagrada, a film je već nagrađen ovacijama na ovogodišnjem filmskom festivalu u Veneciji gdje je bio premijerno prikazan. U kino dvorane diljem Hrvatske, u distribuciji Blitz filma, Ferrari stiže u četvrtak, 28. prosinca 2023. godine dok ga iste večeri možete doživjeti u Kaptol Boutique Cinema, u okviru popularnog programa Très chic. Ulaznice su već u prodaji na cinestarcinemas.hr

Atmosferu sa sinoćnje premijere filma pogledajte na linku.

image

Adrian Ježina i Branka Krstulović

image

Adrian Ježina i Hrvoje Krstulović

image

Ana Kričković

image

Ana Radišić

image

Branka i Hrvoje Krstulović i Mirela i Darijo Srna

image

Branka i Hrvoje Krstulović

image

Branka Krstulović i Mirela Srna

image

Branka Krstulović

image

Dean Franić

image

Hrvoje Krstulović i Darijo Srna

image

Izložba memorabilija

image

Izložba memorabilija 2

image

Jasna Nanut

image

Kristina i Miro Radić

image

Kristina Radić

image

Lucijana Radman

image

Milana i Boris Kovaček

image

Mirela i Darijo Srna

image

Monika i Fran Olujić

image

Monika Olujić

image

Nika i Luka Čorak

image

Pero Radojčić Bizzo

image

Rajko Grlić i supruga

image

Tereza i Tomo Ricov

image

Tvrtko Stipić

image

Mario Valentić

image

Tvrtko Stipić

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 11:46