Promo

Snažan imunitet važniji je nego ikad – evo kako ga ojačati

Posljednji su nas mjeseci zaista podsjetili koliko je važno imati snažan imunitet koji će štiti naše tijelo od raznih bolesti, infekcija i zaraza.
Photo by Andre Furtado from Pexels

Osim toga, imunitet je ključan u borbi protiv alergija od kojih danas pati gotovo svaka četvrta osoba, a pomaže nam i u održavanju normalne razine energije i dobrog raspoloženja. Međutim, užurban tempo života, stres i mnogobrojne obaveze u danu uzimaju danak i oslabljuju naš imunološki sustav. Uz današnji stil života teško je imati uravnoteženu prehranu kojom ćemo unositi sve potrebne vitamine i minerale potrebne za jačanje imuniteta. Nasreću, tu su Now Foods dodaci prehrani kojima ćemo sve te esencijalne hranjive tvari nadomjestiti.

Najbolja podrška vašem imunitetu

Jedan od najvažnijih saveznika snažnog imuniteta svakako je vitamin C koji se nalazi upravo u Now Foods Vitamin C-500 dodatku prehrani. Naime, vitamin C najbolji je antioksidans koji doprinosi zaštiti stanica od antioksidativnog stresa te normalnoj funkciji imunološkog sustava. Osim toga, neophodan je za rast i razvoj svih tkiva u tijelu, te je iznimno važan za proizvodnju kolagena i svih vezivnih tkiva. Pomaže i u izgradnji kostiju i normalnom funkcioniranju imunog, živčanog i krvožilnog sustava. Vitamin C-500 doprinosi i smanjenju umora i iscrpljenosti, a posebno se preporučuje kod prehlada i viroza.

image
Now Foods promo

Naravno, ne kaže se bez razloga da zdravlje počinje u crijevima – upravo su želudac i crijeva najvažniji imunološki organi kojima pravim odabirom suplemenata itekako možemo pomoći da dobro obavljaju svoj posao. Zato Now Foods u svom asortimanu ima Kalcij & Magnezij s dodatkom vitamina D koji doprinosi normalnoj funkciji probavnih enzima, a usto pomaže u održavanju normalnih kostiju i zubi. Upravo zbog toga ovaj je dodatak prehrani prvi izbor onima koji pate od osteoporoze ili imaju problema s alergijama. Stoga, želite li ojačati svoj imunitet i biti zdravi tijekom cijele godine, Vitamin C-500 te Kalcij & Magnezij odličan su tim koji će vam u tome pomoći.

Za svoje zdravlje želimo uvijek najbolje i zato Now Foods dodaci prehrani sadrže isključivo sastojke iz organskog uzgoja, a većina proizvoda je bez glutena, košer te pogodna za vegetarijance i vegane. Osim toga, na svakom proizvodu Now Foods nalazi se i oznaka GMP koja jamči kontrolu kvalitete u svakoj fazi proizvodnje te ujedno potvrđuje osnovni slogan brenda: Prirodno je bolje!

image
Now Foods promo

„Mineral zdravlja i ljepote“ bez kojeg vaše tijelo ne može

MSM izniman je dodatak prehrani koji pomaže pri bržoj i učinkovitoj regeneraciji tijela te kod liječenja ozlijeđenih zglobova. Sudjeluje u proizvodnji novih stanica kolagena i elastina, apsorpciji vitamina te održavanju zdravih zglobova, tkiva i mišića. MSM je prirodni oblik sumpora pronađen kod svih živih organizama, a važan je za održavanje različitih vrsta tkiva u našem tijelu uključujući zglobnu hrskavicu. Zato je vrlo tražen među sportašima i rekreativcima, ali i svima onima kojima je potrebna potpora pri regeneraciji mišića i zglobova. Također, doprinosi elastičnosti kože te smanjuje bore zbog čega zasluženo nosi titulu „mineral zdravlja i ljepote“.

image
Now Foods promo

Sličan „posao“ obavlja i Now Foods Hijaluronska kiselina – sastavni dio zglobne tekućine, a služi kao mazivo. Osim što ima važnu ulogu u pružanju otpora tlačne sile, hijaluronska kiselina poznata je kao molekula koja pomlađuje kožu. Ima iznimnu sposobnost apsorpcije vode pa je vrlo važna za hidrataciju kože i tkiva, a istovremeno ojačava zaštitne barijere kože. Osim toga, pojačano djeluje u kombinaciji s MSM-om, pa je ovaj duo dodataka prehrani nezamjenjiv partner zdravlja i ljepote.

Lijek broj 1 za liječenje urinarnih infekcija

Svake godine milijuni ljudi u svijetu pate od urinarnih infekcija, osobito žene, a 90% tih infekcija uzrokuje bakterija E.coli zbog koje nastaju neugodni simptomi. U tom slučaju najbolje pomaže D-manoza, jednostavna molekula šećera koja se prirodno nalazi u biljkama poput brusnice, borovnice, breskve, jabuke i naranče, a djeluje čak do 50 puta jače od brusnice. Zato je Now Foods D-manoza u svijetu prihvaćena kao sredstvo broj jedan u liječenju urinarnih infekcija. Spriječit će ponovne upale i doprinijet će normalnom funkcioniranju sluznica, a mogu je koristiti trudnice, djeca i dijabetičari.

image
Now Foods promo

Ako vas često muče probavne smetnje, bol u trbuhu, grčevi, nadutost, proljev ili zatvor, korisno je uzimati Acidofil/Bifidus probiotičke kapsule s kulturama mikroorganizama koje pomažu održati zdravu crijevnu floru. Osim toga, djeluju na metabolizam pa ubrzavaju proces mršavljenja, a dobra su pomoć ako patite od gastritisa, ulceroznog kolitisa ili Chronove bolesti.

Danas smo itekako svjesni da nam zdravlje treba biti na prvom mjestu i zato neka Now Foods vitamini i dodaci prehrani budu vaš prvi izbor.

image
Now Foods promo

Ove kvalitetne i višestruko nagrađivane dodatke prehrani potražite u svim boljim ljekarnama ili naručite putem web shopa www.nowfoods.hr, a sve o promotivnim ponudama saznajte na Now Foods Facebook i Instagram profilu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:00