Ne propustite!

SPORTSKE NOVOSTI PREDSTAVLJAJU 100 NAJBOLJIH HRVATSKIH NOGOMETAŠA SVIH VREMENA

Kolekcionarsko izdanje koje baš svaki zaljubljenik nogometa mora imati!
100 najboljih

Riječ je o doista posebnoj knjizi kakva još nije napisana na ovim prostorima. A usudili bismo se reći i daleko šire od naših prostora.

Sto najboljih hrvatskih nogometaša u povijesti odabralo je pet velikih novinarskih imena, pet doajena sportskog i nogometnog novinarstva. To su Miroslav Rede, Anton Samovojska, Zdravko Reić, Orlando Rivetti i Robert Matteoni.

Tekstovi kroz koje je predstavljeno tih 100 nogometaša doista su posebni, napisali su ih novinari SN, koji su kroz godine imali privilegij gledati te igrače, družiti se s njima te ih izbliza upoznati. Stoga ti tekstovi imaju dodatnu spisateljsku vrijednost i značenje. Riječ je o 100 predivnih nogometnih priča, o 100 nogometaša koji su se izdvojili kroz više od 100 godina dugu i iznimno uspješnu tradiciju loptanja na ovim prostorima. Mnoge od tih priča su jedinstvene i nikada prije ispričane.

Svi koji će čitati knjigu na jedan će poseban način doživjeti kompletnu povijest hrvatskog nogometa, jer ona se lako iščita kroz živote i karijere tih igrača, kroz njihova odrastanja. Riječ je o pričama koje su iznimno poticajne u odrastanju mladih ljudi, poglavito mladih sportaša i nogometaša, koji će kroz naše priče steći novu inspiraciju da u svom sportskom i nogometnom odrastanju još odlučnije krenu stopama nekoga od tih velikana. Također, starije generacije će se čitajući te priče u trenu vratili u svoju mladost, u vremena kada su oni snivali o svojim nogometnim idolima, ili kada su hrlili na utakmice kako bi ih uživo vidjeli.

U prodaji od petka, 28. kolovoza, na svim kioscima iNovina, Tiska i Tisak media centrima za samo 49 kuna!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 13:41