TOP VIDEO

STUDIO+ traži najbolji video u Hrvatskoj

Osmisli, snimi i smontiraj TOP video
top video
 Top Video

PRAVILA SUDJELOVANJA

U PROJEKTU TOP VIDEO U VIDEO PRILOGU STUDIO+

  1. HANZA MEDIA d.o.o. na portalu www.jutarnji.hr objavljuje tjedni video prilog pod nazivom Studio+ Video prilog Studio+ će se objavljivati svaki petak.
  2. U sklopu video priloga Studio +, u rubrici Top video, HANZA MEDIA će objavljivati najbolje video snimke čitatelja.
  3. Kako bi čitatelji sudjelovali u projektu Studio+ trebaju snimiti video snimku, na bilo koju temu, pronaći na portalu www.jutarnji.hr online prijavnicu i učitati (upload) svoju video snimku. Video snimke trebaju biti u trajanju od 30 do 90 sekundi.
  4. Čitatelji mogu svoje video snimke prijavljivati u razdoblju od 13. studenog 2020. godine do 30. lipnja 2021. godine. HANZA MEDIA će između video snimki pristiglih unutar prethodnog tjedna (od petka do četvrtka) izabrati najzanimljivije video snimke koje će prikazati u rubrici Top video. HANZA MEDIA zadržava pravo odabira koje pristigle video snimke će biti objavljene.
  5. Svi tjedni pobjednici ulaze u izbor za najbolju video snimku mjeseca, a svi pobjednici mjeseca ulaze u izbor za najbolju video snimku projekta Studio +.
  6. Najbolje video snimke će, prema kriteriju originalnosti, izabrati žiri u sastavu Daniel Delale, voditelj Studio +, Jure Cukar, snimatelj i producent te Dolores Drvodelić, producentica i novinarka. Odluka žirija je konačna.
  7. U projektu Top video mogu sudjelovati fizičke osobe, državljani Republike Hrvatske, čitatelji portala www.jutarnji.hr U projektu ne mogu sudjelovati osobe mlađe od 18 godina. Posloprimci HANZA MEDIJE i njezinih povezanih društava kao ni članovi njihove uže obitelji ne mogu sudjelovati u projektu niti njihova video snimka može biti proglašena najboljom.
  8. Svaki sudionik može sudjelovati u projektu više puta, ali može biti odabran samo jedan put.
  9. Sudjelovanjem u projektu Top video i slanjem video snimke, sudionik potvrđuje da je autor poslane video snimke te ustupa društvu HANZA MEDIA d.o.o. autorska imovinska prava na video snimci bez naknade i prenosi na društvo HANZA MEDIA neisključivo, vremenski, sadržajem i opsegom neograničeno pravo reproduciranja (pravo umnožavanja), pravo distribucije i iznajmljivanja (pravo stavljanja u promet), pravo priopćavanja autorskih djela javnosti stavljanjem na raspolaganje putem Interneta ili na drugi sličan način. Autor se obvezuje dostaviti HANZA MEDIJI pisanu izjavu o ustupu autorskih prava na video snimci ukoliko to bude zatraženo.
  10. Sudjelovanjem u projektu Top video i slanjem video snimke, sudionik Izjavljuje da su sve osobe koje su prikazane u dostavljenoj video snimci punoljetne, te da su upoznate i suglasne sa sudjelovanjem u snimanju video snimke i javnom objavom video snimke.
  11. U video snimkama koje se prijavljuju u projekt Top video nije dopušteno prikazivanje djece i maloljetnika, te žena i muškaraca ne uvredljiv ili ponižavajući način, s obzirom na spol ili spolno opredjeljenje, nasilja i sl.

U video snimkama nije dopušteno prikazivanje pornografskog sadržaja.

U video snimkama nije dopušteno prikazivanje droge, alkohola i alkoholnih pića, duhana i duhanskih proizvoda te proizvoda koji se ne smatraju duhanskim proizvodima, a koji svojim oblikom, nazivom ili namjenom neposredno potiču potrošnju duhanskih proizvoda, oružja i streljiva, pirotehničkih sredstava, lijekova i medicinskih postupka.

U video snimkama nije dopušteno korištenje tuđih autorskih djela te prikaz zaštićenih žigova (logotipi, robne marke i sl.)

HANZA MEDIA ima pravo izuzeti iz projekta Top video video snimke koje krše gore navedena pravila.

  1. HANZA MEDIA u svrhu provođenja projekta Top video prikuplja sljedeće osobne podatke sudionika: ime i prezime, adresa, broj telefona.

Sudjelovanjem u projektu Top video sudionici pristaju na objavu svojih osobnih podataka, te pobjednici ovlašćuju HANZA MEDIJU da koristi njihove osobne podatke i fotografije, bez prava na bilo kakvu naknadu, tako i u objavi reportaža ili sličnih materijala vezanih uz projekt.

HANZA MEDIA se obvezuje da će s osobnim podacima koje sudionik učini dostupnima u svrhu provođenja projekta Top video, postupati u skladu s odredbama relevantnih propisa koji uređuju zaštitu osobnih podataka.

U skladu s time, HANZA MEDIA koristi fizičku, elektroničku i administrativnu zaštitu koja osobne podatke Sudionika štiti od gubitka, zloupotrebe i neovlaštenog pristupa, otkrivanja, izmjena i uništavanja. Pri obradi osobnih podataka, HANZA MEDIA i s njome povezana društva djeluju u skladu s propisanim politikama i procedurama koje se odnose na zaštitu osobnih podataka.

Radi osiguranja poštene i transparentne obrade HANZA MEDIA obavještava sudionika o sljedećem:

  • Voditelj obrade osobnih podataka, u smislu Opće uredbe o zaštiti podataka je HANZA MEDIA d.o.o., Zagreb, Koranska 2;
  • Sudionik može u svakom trenutku, a u svezi obrade svojih podataka, kontaktirati Službenika za zaštitu osobnih podataka na broj telefona: 01/6173939 ili na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  • U svrhu provođenja Projekta, HANZA MEDIA će pristup osobnim podacima odobriti onim primateljima kojima je to potrebno radi obavljanja poslova u okviru zakonom utvrđene djelatnosti primatelja.
  • HANZA MEDIA će osobne podatke Sudionika čuvati za svo vrijeme trajanja Projekta, te po završetku Projekta, sve do opoziva Sudionika;
  • Sudionik ima pravo u svakom trenutku zatražiti pristup, odnosno potvrdu o tome obrađuju li se osobni podaci koji se odnose na njega, te će mu HANZA MEDIA u razumnom roku i bez nepotrebnog odgađanja pružiti sve relevantne informacije koje se odnose na obradu njegovih podataka;

Sudionik ima pravo u svakom trenutku ishoditi ispravak netočnih osobnih podataka, kao i dopunu nepotpunih osobnih podataka koji se odnose na njega, te pravo na prigovor nadležnom Nadzornom tijelu.

  1. HANZA MEDIA može u svakom trenutku zastati s provođenjem projekta Top video i prekinuti njegovo daljnje provođenje.
  2. Ova Pravila stupaju na snagu s danom objave na portalu www.jutarnji.hr dana 12.11.2020.

Sudjelovanjem u projektu Top video svaki sudionik prihvaća sva prava i obveze utvrđene ovim Pravilima.

HANZA MEDIA d.o.o.

____________________

Ana Hanžeković, članica Uprave

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 15:27