NE PROPUSTITE

Studio+ traži najbolji video u Hrvatskoj. Prijavi se!

Osmisli, snimi i smontiraj TOP video
top video
 Top Video

Internet show ''Studio+'' koji od ovog petka 13. 11. možete pratiti na portalu jutarnji.hr ima i svoju zanimljivu rubriku ''Top video''. Ekipa showa traži najbolji video u Hrvatskoj.

Kako se prijaviti?

1. Snimi video u trajanju od 30 do 90 sekundi

2. Pronađi na portalu jutarnji.hr prijavnicu pomoću koje ćeš uploadati video, tamo su ujedno i pravila ovog mega kreativnog natječaja

3. Moraš biti punoljetan ili punoljetna

4. Prijave traju tijekom trajanja čitavog serijala ''Studio+''

Snimaš i montiraš kao od šale, prenkaš frendove, uhalto si negdje nekog celeba, želiš nam nešto fora ispričati, imao si lud dan koji si snimio i želiš da svi vide, imaš hrpu ideja, želiš biti zabavljač, voditelj, novinar, vozač Airbusa ili samo želiš smijeniti našeg Daniela, na pravom si mjestu, snimi, pošalji i postani top u našoj rubrici ''Top video''.

"Moj mali žiriji i ja svaki ćemo tjedan selektirati videa koje ćemo pustiti u showu. Potencijalni Top videa nemaju zapravo nikakva pravila osim nekih smjernica kojih se ne moraju držati, a spomenuli smo ih gore u tekstu, to je više neki orijentir. Bitno nam je da osobnost kandidata izađe van, da vidimo da je to napravljeno zdušno, s voljom i da je uloženo jako puno kreativne energije", otkriva tim Top Videa.

Priče su svuda oko nas, dovoljno je prošetati gradom, kvartom ili otići do susjeda, možda baš u tom trenutku snimiš ''Top video''. Ne gasi mobitel na kavama i druženjima, jer tko zna što će frend izvaliti, a ti baš uključio kameru. Opcije su razne, a na tebi je da se potrudiš i nasmiješ nas do suza. Možeš nas rastužiti i nekom toplom ljudskom pričom. A ako nas baš jako oboriš s nogu, imat ćeš priliku sudjelovati u zabavnim formatima Hanza Medije. PS: Možda čak smijeniš i Daniela i budeš iduće godine u ovo vrijeme na njegovom mjestu. Tko zna? Sve je moguće.

''TOP Video'' emitira se svakog petka u showu ''Studio+'' na jutarnji.hr ili na zahtjev!

Prijavni obrazac pronađite u nastavku:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 06:13