Studiraj na ZŠEM-u i razvijaj sportsku karijeru - profesionalno se bavi sportom! Izaberi mogućnost dual karijere.

Profesionalno baviti se sportom i studirati često je izazov - Krešimir i Lovro su sportaši koji su pronašli fakultet koji potiče razvoj sportske karijere.
 Promo

Profesionalni sportaši uz mnoge treninge, putovanja i natjecanja često razmišljaju o svom obrazovanju. Postoje fakulteti koji nude kvalitetan studijski program prilagođen mnogim sportskim obavezama upravo za aktivne i profesionalne sportaše. Krešimir Ljubičić i Lovro Sviben primjeri su uspješnog studiranja i bavljenja sportom.

Krešimir Ljubičić trenutno igra košarku u Francuskoj ProB ligi u Saint Quentin Basketball klubu te je bio prvak Hrvatske s KK Cibona. Kao član Hrvatska košarkaške reprezentacije U-20 osvojio je srebrnu medalju na Europskom prvenstvu igranom u Njemačkoj. Plan mu je izgraditi internacionalnu košarkašku karijeru te pokrenuti privatni posao po završetku studiranja.

“Zagrebačka škola ekonomije i managementa mi je omogućila da uz visoke ambicije u profesionalnom sportu i svakodnevne izazove koje sport donosi nastavim svoje obrazovanje. Nakon završetka sportske karijere se vidim kao privatni poduzetnik i smatram da će mi znanja stečena na ZŠEM-u u tome pomoći." - naglašava Ljubičić.

Preddiplomski studij Zagrebačke škole ekonomije i managementa prilagođen je sportašima koji zbog profesionalnih treninga ne mogu redovno pohađati predavanja. U radu se sustavno koristi e-learning platforma koja pruža odlične preduvjete za kvalitetno obrazovanje te se tako mogu nadoknaditi mogući izostanci s nastave. Sportašima na ovom fakultetu profesori zaista individualno pristupaju.

image
Promo

Lovro Sviben student je treće godine preddiplomskog studija poslovne matematike i ekonomije. Uz to je i vrhunski sportaš treće kategorije i bavi se plivanjem.

“ZŠEM ima razvijen sustav podrške za sportaše. Dolazak na predavanja je obvezan ali kada mi se s njima preklope treninzi i natjecanja javljam se profesoru koji mi omogućuje slušanje predavanja u drugom terminu, a često i kroz konzultativnu nastavu nadoknađujem propušteno. Član sam Sportske studentske udruge ZŠEM-a koja promiče aktivno bavljenje sportom i među studentima rekreativcima. Imam planove kako povezati studij ekonomije i sport i smatram kako mi je ovaj fakultet odlična odskočna daska za takvo nešto!” - naglašava Lovro.

ZŠEM omogućuje dual karijeru prilagođenu sportskim obvezama, sinergijom tradicionalnih i modernih oblika poučavanja, a u svrhu podrške u ostvarenju sportskih i akademskih postignuća. Uz brojne studente reprezentativce, sudionike Olimpijskih igara, Univerzijada, svjetskih i europskih prvenstava studenti ZŠEM-a postižu odlične rezultate u sportskim studentskim natjecanjima.

Želite li i vi biti dio uspješne priče Zagrebačke škole ekonomije i managementa pogledajte našu ponudu studijskih programa i prijavite se za studij već danas.

Preddiplomski studiji ZŠEM-a - 240 ECTS:

Studiji se izvode na hrvatskom i engleskom jeziku u trajanju od 4 godine, a po završetku se stječe zvanje prvostupnika ekonomije.

Prijemni ispit održava se 9. travnja, a prijaviti se možete putem internetske stranice ZŠEM-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. svibanj 2024 07:11