SumUp Air – Naplatno rješenje za velike poslovne ideje

Promo

 Ender Suenni

Čitač kartica za najjednostavnije plaćanje ikad! Bez posjeta banci. Bez ugovorne obveze. Bez troškova hladnog pogona. Pametniji način naplate.

Što je SumUp Air i zašto je baš on odlično rješenje za vaše poslovne ideje?

SumUp Air je uređaj malih dimenzija koji nudi jednostavnu uslugu vama i vašim klijentima prilikom naplate usluga i plaćanja karticama! SumUp proizvodi i usluge inovativan su način plaćanja u Hrvatskoj koji se već koristi u 34 države diljem svijeta.

Danas sve veći broj ljudi prilikom plaćanja koristi karticu jer je puno jednostavnije rješenje od klasičnog plaćanja gotovinom. Zato vam predstavljamo odlično i inovativno rješenje uz koje ćete brzo i jednostavno moći naplatiti svoje usluge, neovisno koju vrstu djelatnosti obavljate jer su SumUp Air uređaj i usluga namijenjena svim korisnicima. SumUp koristi više od 3.000.000 malih tvrtki, obrta i osoba širom svijeta koji su svoje poslovanje i naplatu svojih usluga željeli učiniti još jednostavnijom i bržom.

image

Promo

Kako se koristi SumUp uređaj i zašto je bolje rješenje za naplatu usluga od POS uređaja?

SumUp uređaj je vrlo jednostavan za korištenje i bez troškova hladnog pogona.

Prilikom kupovine uređaja nije potrebno sklapanje ugovora kao ni plaćanje mjesečnih i fiksnih pretplata koje su inače obvezne pri uzimanju POS uređaja u bankama. Jednom kada kupite SumUp uređaj jedini trošak koji će vam se naplaćivati je trošak po obavljenoj transakciji. Plaćate samo 1,95% po svakoj transakciji obrađenoj pomoću vašeg čitača kartica. Naknada po transakciji ovisi o državi u kojoj poslujete. Primate uplate izravno na svoj bankovni račun.

Uređaj je prenosiv te može obaviti do 500 transakcija samo jednim punjenjem, a kartice može očitavati očitanjem čipa nakon umetanja kartice u uređaj i beskontaktnim prislanjanjem kartice uz uređaj. Jednostavniji je način naplate jer prilikom naplate usluge ne mora biti uključen u struju već samo spojen na WiFi mrežu ili mobilne podatke i povezan Bluetooth-om na mobilni telefon gdje se nalazi mobilna aplikacija SumUp. Ako je prilikom izvođenja transakcije potreban PIN unos za potvrdu autorizacije on se unosi na uređaju pritiskom tipki na tipkovnici uređaja.

Podržava plaćanje putem kartica Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners Club, Vpay, Discover i Union Pay te Google Pay, Apple Pay i Samsung Pay servisa.

image

Promo

Ender Suenni

Korištenje aplikacije

Prilikom prvog korištenja aplikacije i SumUp Air uređaja potrebno ih je povezati bluetooth-om i oba uređaja (mobilni telefon i SumUp Air) moraju biti spojena na internet.

Prvi korak pri korištenju aplikacije je registracija. Prilikom registracije potrebno je unijeti istinite osobne podatke i osobni identifikacijski broj (OIB). Za završetak registracije kao završni korak potrebno je potvrditi svoj identitet skeniranjem ili učitavanjem slike važećeg osobnog dokumenta poput osobne iskaznice ili putovnice i fotografiranjem lica.

Nakon završene registracije u aplikaciji će vam se ponuditi odabir na koji način želite da vam novac od transakcija deponira. Nude se dvije mogućnosti: na vaš privatan račun koji odaberete ili na SumUp Mastercard karticu koju je moguće besplatno zatražiti. Također unutar aplikacije možete izabrati i vremensku učestalost isplate novaca na račun, kao i mogućnost dolaska izvješća o obavljenim transakcijama na vašu e-mail adresu.

Nakon što ste završili posljednji korak registracije vaš uređaj i aplikacija su spremni za korištenje.

Aplikacija također nudi brojne mogućnosti poput unosa više zaposlenika (profila zaposlenika) koji koriste isti uređaj prilikom obrade transakcija i sortiranja proizvoda i usluga u grupe i slično.

image

Promo

Ender Suenni

Mogućnosti isplate novaca i pregleda transakcija

Nakon što ste kupili SumUp Air uređaj potrebno je na vaš mobilni telefon skinuti besplatnu SumUp aplikaciju koja će vaš telefon povezati s uređajem za obradu transakcija i naplatu usluga.

Prilikom ulaska u aplikaciju nude se dvije mogućnosti isplate sredstava. Jedna od mogućnosti je da novac direktno sjedne na vaš bankovni račun, a druga mogućnost je besplatna SumUp Mastercard kartica koju korisnik može dobiti podnošenjem zahtjeva.

Isplata novca na vaš bankovni račun može se vršiti dnevno, tjedno ili mjesečno, a vremenski razmak od naplate do isplate novca može biti dva do tri dana. Prilikom korištenja druge mogućnosti isplate na SumUp-ovu Mastercard karticu, isplata novca vrši se kao i za sve druge prepaid kreditne kartice, odnosno uz SumUp Mastercard karticu moguće je plaćati na svim mjestima gdje je moguće plaćanje Mastercard karticom. SumUp Mastercard kartica dozvoljava plaćanje i transakcije dok se na njoj nalaze sredstva te ne podržava mogućnosti odlaska u nedopušteno prekoračenje. Također prijenos novca na SumUp Mastercard karticu traje do jednog dana bez obzira koji dan je transakcija obavljena (npr. vikendom…).

Korištenjem SumUp Mastercard kartice omogućeno je i podizanje novca s bankomata do triput mjesečno bez naknade. Svako sljedeće podizanje novca na bankomatu naplaćuje se 2% transakcije te isti iznos naknade vrijedi i za podizanje novca na bankomatu u inozemstvu.

SumUp zaista ima dobre recenzije i portfolio partnera koji ga koriste. Može se nabaviti u Links poslovnicama i na webshopu, po promotivnoj cijeni do 28.03.2022. Potraži SumUp čitač kartica za 189 kn.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 07:03