Suradnja talijanskog chefa Giorgia Locatellija i Cromarisa u kampanji promicanja prehrane nutritivno bogatom ribom

 Maja Danica/

Talijanski chef Giorgio Locatelli, čiji londonski restoran nosi Michelin zvjezdicu, poznat po svom jedinstvenom kulinarskom izričaju i promicanju mediteranske kuhinje, ponovno surađuje s Cromarisom. Svoju inspiraciju još jednom je pronašao u svježim i višestruko nagrađivanim Cromarisovim ribama.

Suradnja s poznatim chefom Locatellijem

Suradnja između Cromarisa i poznatog talijanskog chefa Locatellija započela je još 2021. godine, a iznjedrila je vrhunske recepte i sasvim nove varijacije mirisa i okusa Cromaris ribe. Chef Giorgio Locatelli i Cromaris nastavljaju suradnju kroz serijal video spotova u kojima ističu nutritivne vrijednosti Cromaris ribe, poput bogatstva omega-3 masnim kiselinama i vitaminom D, te prednosti konzumacije ribe za rast i razvoj djece.

Vlasnik Michelinovog restorana

Chef Locatelli od djetinjstva je upoznat s blagodatima kuhinje koja uključuje kvalitetnu ribu. Odrastao je u talijanskom gradu Corgenu uz jezero Maggiore, gdje je njegova obitelj vodila restoran s Michelinovom zvjezdicom. Kulinarska znatiželja i putovanja odvela su ga u renomirane restorane diljem Engleske i Francuske. Sa suprugom 2002. godine otvara restoran u Londonu, koji već godinu dana kasnije zaslužuje Michelinovu zvjezdicu. Stručnost chefa Locatellija prepoznata je i u talijanskoj verziji Masterchefa, gdje je sudac od 2017. godine.

image

Cromaris-Bio riba

Prestižne Superior Taste Awards za čak pet vrsti riba

Posjet Cromarisovim uzgajalištima oduševio je chefa Locatellija, gdje su kristalno more i iskustvo izlova bili izvor inspiracije za uspješnu suradnju.

Chef Giorgio Locatelli istaknuo je nagrade Superior Taste Award za Cromarisove ribe kao priznanja za vrhunsku kvalitetu proizvoda. Cromaris je jedini proizvođač kvalitetne mediteranske ribe s čak pet nagrađenih vrsta - brancin, orada, hama, gof i zubatac.

Osim toga, Cromaris, koji posluje u sastavu Adris grupe, kontinuirano posvećuje svoje napore razvoju novih proizvoda, istovremeno uvodeći brojne inovativne pristupe koji odgovaraju dinamici tržišta i okruženja. Cromaris proizvodi su usko povezani s osiguravanjem zdravlja i sigurnosti potrošača, istovremeno promovirajući principe održivosti i dobrobiti životinja. U Cromarisu kontinuirano teže pružanju vrhunskog okusa, kvalitete i neprikosnovene svježine, čime postavljaju visoke standarde u industriji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. svibanj 2024 12:48