PROMO

Svjetski automobilistički spektakl WRC Croatia rally 2021. stiže u Hrvatsku!

Uključite se u Ininu nagradnu igru „Čista snaga“ i osvojite nezaboravno adrenalinsko iskustvo u trkaćem autu
INA Croatia rally
 INA

INA je ponosni sponzor WRC Croatia rally 2021., utrke Svjetskog prvenstva rallyja, koji će se po prvi put održati u Hrvatskoj od 22. do 25. travnja. Ljubitelji adrenalina i automobilizma doći će na svoje jer se rally sastoji od 22 brzinska ispita, a vozi se na trasi dugačkoj više od 1200 kilometara koja prolazi kroz Grad Zagreb, Zagrebačku, Karlovačku i Krapinsko-zagorsku županiju. Kako bi užitak bio veći, INA je pokrenula nagradnu igru „Čista snaga“ u kojoj dijeli jedinstvena i atraktivna rally iskustva.

Ovom prilikom INA nagrađuje svoje Loyalty članove jedinstvenim nagradama! Svi oni koji u razdoblju od 1. do 15. travnja 2021. posjete bilo koje Inino maloprodajno mjesto te prilikom kupnje skeniraju INA Loyalty karticu – virtualnu ili plastičnu, i prijave se s podacima na www.ina.hr, imaju priliku osvojiti uzbudljivo rally iskustvo u trkaćem vozilu, obilazak servisnog parka i druge vrijedne nagrade.

„Utrka Svjetskog prvenstva rallyja automobilistički je događaj godine u Hrvatskoj te najprestižnije natjecanje ovog tipa u svijetu. Kako najbolji idu uz najbolje, INA je i u ovom slučaju prepoznata kao pouzdan partner od strane organizatora utrke. Uz automobiliste, Ini svakoga dana povjerenje daju i kupci, a mi im kao vodeća kompanija na tržištu uzvraćamo visoko kvalitetnim gorivom te širokom ponudom usluga i proizvoda. Za INA Loyalty kupce i ljubitelje rallyja pripremili smo atraktivne adrenalinske nagrade i zato sudjelujte u našoj nagradnoj igri“, izjavio je Borko Buturac, v. d. operativnog direktora za Usluge kupcima i maloprodaju.

Najveći obožavatelji uzbudljivog WRC Croatia rally 2021. od 1. do 28. travnja 2021. godine mogu pronaći i ekskluzivne prigodne suvenire na odabranim maloprodajnim mjestima Ine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:48