Promo

TCL Electronics širi proizvodnju LCD televizora i ulaže u nove tehnologije zaslona

TCL promo

Kompanija TCL Electronics, koja je od Samsung Displaya kupila proizvodnu liniju za LCD zaslone, ovom najnovijom investicijom „pojačala“ je napad na prvo mjesto na svijetu među proizvođačima televizora (TCL se trenutno po proizvodnji televizora nalazi na drugom mjestu globalne ljestvice TV proizvođača).

Tom prigodom TCL je najavio i proširenje svoje linije za potrošačku elektroniku, pri čemu će u narednim mjesecima, uz širenje standardne LCD proizvodnje, investirati i u nove tehnologije, poput QD-LED tehnologije (Quantum Dot LED).

image
TCL promo

Prema informacijama koje citira Business Korea, TCL ima potencijal postati vodeći proizvođač QD-LED televizora, te najavljuje da u drugoj polovici sljedeće godine na IFA 2021 namjerava predstaviti i svoj prvi 65-inčni QD-LED televizor.

Ulaganjem u kupnju nove tvornice, čija ukupna vrijednost iznosi 1,8 milijardi dolara, TCL ima sada ukupno pet tvornica za proizvodnju LCD panela, što navodi na zaključak kako je sasvim izvjesno da se u bližoj budućnosti od TCL-a može očekivati potpuno novo iskustvo uživanja u gledanju TV sadržaja.

TCL je već neko vrijeme dostupan i na hrvatskom tržištu, kod odabranih partnera Agramservisa i na Smartson webshopu. Ponudu TCL televizora pogledajte na:

https://www.smartson.hr/tcl-televizori/95/

https://www.links.hr/hr/tcl

https://www.emmezeta.hr/catalogsearch/result/?q=tcl

https://pevex.hr/catalogsearch/result/?q=tcl

https://www.harveynorman.hr/catalogsearch/result/?q=tcl

https://www.abrakadabra.com/hr-HR/search/?text=tcl&size=&sort=&mode=

https://www.bukal.hr/search.asp?upit=tcl

https://www.ekupi.hr/hr/search/?text=tcl

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 02:23