Telemach Hrvatska drugu godinu zaredom tehnološki partner Weekend Media Festivala

Telemach

I ove godine Telemach Hrvatska tehnološki je partner Weekend Media Festivala gdje zahvaljujući najmodernijoj optičkoj i mobilnoj infrastrukturi posjetiteljima omogućava uživanje u najnaprednijim tehnologijama. U prostoru stare Tvornice duhana Telemach Hrvatska, pomoću 4.000 metara optike, izlagačima osigurava 100 priključnih mjesta na optičku infrastrukturu što im omogućuje prikazivanje video sadržaja visoke rezolucije i surfanje na giga brzinama.

Za više od 5.000 korisnika omogućen je najmoderniji sustav WiFi tehnologije na 40 lokacija u staroj Tvornici duhana, dok će Telemachovi korisnici na 5G mreži moći iskusiti brzine od preko 1,5 Gps.

Ovogodišnje izdanje Weekend Media festivala donosi zanimljivo predavanje Ditke Maučec, direktorice proizvoda United Grupe, koja će govoriti o budućnosti streaming sadržaja i vizionarskoj ideji koja stoji iza EON TV-a, vodeće OTT platforme u jugoistočnoj Europi.

Nezaobilazna stanica na Weekend Media Festivalu je i Telemachov štand. Posjetitelji imaju priliku iskusiti sve prednosti 10 GIGA optičke mreže u igri s autićem Formula 1, testirati svoje sportsko znanje u kvizu „Rizik ili oprez“ u društva voditelja SportKluba Kreše Karačića ili okušati se u sportskom komentatorskom izazovu..

S jednima od najboljih hrvatskih sportskih komentatora, voditeljima SportKluba Ivanom Ivkovićem i Hrvojem Bulićem, posjetitelji imaju priliku komentirati razne sportove kao što su F1, NHL, nogomet.

Posebna pogodnost za sve zainteresirane jest emitiranje programa Weekend Media Festivala na EON TV-u, a svi koji propuste neko zanimljivo predavanje ili panel, traženi sadržaj moći će pogledati u EON Video Klubu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2022 13:58