Teleperformance otvara nova radna mjesta u Hrvatskoj

Globalna kompanija Teleperformance uvrštena je među top 25 najboljih poslodavaca u svijetu, a sada posluje i na hrvatskom tržištu.
 Promo

Vodeća globalna kompanija specijalizirana za digitalnu integraciju poslovnih usluga i pružanje podrške klijentima ulazi na hrvatsko tržište s novim konceptom trgovine za virtualno okruženje te otvara čak 400 novih radnih mjesta.

Prema brojnim kriterijima evaluacije koji se zasnivaju na zadovoljstvu zaposlenika, Teleperformance je uvršten među top 25 najboljih poslodavaca na svijetu. Uz brojne nagrade tijekom dugogodišnjeg rada, u listopadu 2021. godine pripala im je i nagrada World’s Best Workplaces™ koju dodjeljuju Great Place to Work® i Fortune Magazine. Nagrada se dodjeljuje prema raznim kriterijima i uvjetima rada koje tvrtka pruža svojim zaposlenicima.

Povodom dolaska na hrvatsko tržište, ova vodeća francuska kompanija 18. prosinca priprema veliko otvorenje u Zagrebu. S ciljem predstavljanja novim potencijalnim zaposlenicima, ali i korisnicima usluga, na drugom katu Avenue Malla, u svom novootvorenom Cloud Campus Store-u, Teleperformance organizira business-casual događaj na koji su svi pozvani. Bit će to prva i jedina fizička prezentacija njihova poslovanja u nekoj od zemalja na ovom području Europe.

Na događanju, posjetitelji će imati priliku zavrtiti kolo sreće na kojem jedan sretni dobitnik može osvojiti glavnu nagradu - električni romobil i smartphone, dok svi ostali imaju priliku osvojiti druge nagrade jer slogan igre glasi „svi dobivaju“. I dok će se za glazbu brinuti DJ, za budućnost karijere tu je Teleperformance koji će na otvorenju prikupljati prijave za posao i odgovarati na sva pitanja vezana uz navedeno.

Uz moderan ambijent usred velike gradske šoping vreve, Teleperformance se ne pozicionira samo kao privlačan poslodavac blizak ljudima, već njihov Cloud Campus Store postaje središnja točka kontakta za zaposlenike i klijente. Zapošljavanje, briga o zaposlenicima, IT podrška, trening centar, konferencijski centar i prodaja sjedinit će se na oko 125 četvornih metara u atraktivnoj atmosferi Teleperformance Cloud Campus Store-a. Trgovina ima svjež i futuristički izgled, a hladni tehnološki elementi u kombinaciji s toplim akcentima i točkama interakcije stvaraju privlačan, suvremeni ambijent. Tamo će svi zainteresirani moći spontano i lako steći dojam o tvrtki, saznati više, isprobati stvari i ući u dijalog.

image
Promo

“Idemo tamo gdje su ljudi. Trgovina je naš odgovor na svijet rada koji se sve više mijenja. Stvorili smo atraktivno mjesto za virtualni radni svijet koji nije samo funkcionalan, već i privlačan emocijama. Trgovina čini naše usluge vidljivijima i opipljivijima - kako za klijente, tako i za naše zaposlenike i tražitelje posla." - objašnjava Michel Schmidt, izvršni direktor Teleperformance Njemačka.

Teleperformance bi mogao postati prava atrakcija u Hrvatskoj jer uspješno surađuje s poznatim tvrtkama iz cijelog svijeta. Zbog velike raširenosti, Teleperformance nudi svoje usluge na 265 jezika i dijalekata, a 2021. godinu završavaju kao najveći pobjednici ECCCSA21 (European Contact Centre & Customer Service Awards) s čak 8 nagrada. Ova kompanija, osnovana 1978. godine u Parizu, danas broji više od 380,000 zaposlenika u 450 kontaktnih centara u 83 države, a sav uspjeh postigla je radom od doma.

Poseban odnos sa svojim zaposlenicima dokazuje njihov velik broj, ali i mnoge nagrade koje su dobili u zadnja 4 desetljeća od svojeg osnutka, kao i ona o jednom od najboljih poslodavaca na svijetu. Kroz veliku podršku koju pružaju unutar timova u kompaniji, obučavanje i mentorstvo je zaposlenicima uvijek na raspolaganju. No, ono najvažnije, Teleperformance promiče raznolikost i zastupa jednake mogućnosti za sve, a zdravlje i dobrobit zaposlenika je njihov prioritet. Osim toga, potiču rad od doma ili od kuda god zaposlenici to žele kako bi im smanjili vrijeme i trošak transporta, a pružili više vremena da se posvete svojim bližnjima. Uz to, radom od doma i izbjegavanjem transporta smanjuju negativan utjecaj na okoliš.

Upravo se zbog svih ovih vrijednosti Teleperformance ističe iz mase globalnih kompanija. Širok spektar usluga koji se temelji na kvalitetnom modelu poslovanja, multijezične i kulturalne vještine zaposlenika te dugogodišnje iskustvo unutar industrije, ono su što Teleperformance čini globalno prepoznatljivim.

Nakon Kosova, Bosne i Hercegovine i Sjeverne Makedonije, Hrvatska je već četvrta zemlja regije u koju se širi grupacija Teleperformance Njemačka. Posjeti 18. prosinca od 14 do 20 sati drugi kat Avenue Malla, upoznaj se s radom globalne kompanije i "zavrti priču" koja ti može donijeti ne samo nagradu na kolu sreće, nego i novi posao u novoj godini.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 07:33