Teniska legenda Goran Ivanišević uručio pehar pobjednicima šestog izdanja HEPi turnira

Maja Mahne i Slaven Mađarić osvojili su naslov na šestom HEPi turniru koji je održan na terenima Umag Tennis Academyja pod okriljem Plava Laguna Croatia Opena Umag.
 Antonio Paljuh/

U finalu turnira, koji HEP Opskrba organizira za svoje kupce i kupce HEP Energije iz Slovenije, Mahne i Mađarić su pobijedili Domagoja Radića i Mihovila Stanića, dok su treće mjesto osvojili Dren Stoček i Milivoj Potkonjak.

image
Antonio Paljuh/
image
Antonio Paljuh/

Prijatelj umaškog ATP-a, hrvatska teniska legenda Goran Ivanišević, tradicionalno je uručio nagradu pobjednicima i proveo ugodno vrijeme družeći se i razgovarajući sa sudionicima turnira.

„Danas je bio sjajan dan na HEPi turniru! Pobjednici su nam pružili uzbudljive mečeve i zasluženo osvojili naslove. Čestitam im na uspjehu i borbenosti tijekom igre. Uvijek je poseban osjećaj biti dio ovog događaja koji HEP Opskrba podržava kao sponzor Plava Laguna Croatia Opena Umag, najstarijeg turnira u ovom dijelu Europe. Vidjeti kako se ovaj turnir razvija iz godine u godinu zbilja me raduje i ponosan sam zbog tog doprinosa teniskoj zajednici“, izjavio je Goran Ivanišević.

image
Antonio Paljuh/
image
Antonio Paljuh/

Direktorica marketinga HEP Opskrbe, Nada Podnar, izrazila je izuzetno zadovoljstvo rastom i razvojem ovog sportsko-zabavnog turnira, koji je do sada uspješno održan već šesti puta.

„Predivno je ponovno doći ovdje u Umag. Početak je obilježila kiša, ali unatoč tome uspjeli smo održati naš turnir i jako smo zadovoljni kako je sve proteklo. Svakako bih se ovim putem zahvalila i Plavoj Laguni kao organizatoru ovako ključnog sportskog događanja, a koja nam svake godine pruža ogromnu podršku“.

image
Antonio Paljuh/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. ožujak 2024 15:37