Imate problem, dođite po rješenje!

Treba vam odmor od odmora, djeci je dosadno kod kuće, žudite za putovanjem i zajedničkim trenucima - spakirajte kofere i otputujte u Terme Tuhelj

promo 
 Nino Verdnik

Ako pitate žene što ih čini sretnima, vjerojatno će reći "kvalitetni odnosi", "fino jelo" ili "hladna boca sauvignon blanca", jer su senzualni užici one male kockice u mozaiku života zbog kojih im oči sjaje. Muškarci imaju nešto drukčije prioritete, no i kod njih bi stupanj zadovoljstva životom bio povezan s magičnim 'u' - užicima, ugodom i uspjehom. Iako nam moderan način života nudi brojne mogućnosti za postizanje željene ugode, postavlja se pitanje zbog čega mnogi od nas nisu sretni? Što nas muči najviše i krade nam unutarnje zadovoljstvo?

Sve površnija komunikacija unutar obitelji, nezadovoljstvo partnerskim odnosima, preopterećenost svakodnevnim obvezama i nemogućnost balansiranja privatnog i poslovnog najčešće su 'opaske' zbog kojih prosječan Hrvat kvalitetu svog života ocjenjuje 'mršavom' prosječnom ocjenom. Ipak, rješenje je jednostavnije nego što mislimo!

Pun kufer mi je svega! Treba ti odmor

Prema načelima pozitivne psihologije, stupiti u kontakt sa svojim pravim 'ja' i saznati zbog čega se osobno osjećate dobro jedan je od načina do sretnog i ispunjenog života. Spakirajte se i otputujte u Terme Tuhelj. Daleko od svega, a opet tako blizu, ova je destinacija idealna za kratak 'break'. Dovoljan je samo vikend bez stresa i obveza kako bismo napunili baterije i preporođeni krenuli u novi radni tjedan. Nekada su najjednostavnija rješenja najbolja rješenja, a udobnost soba hotela Well garancija je da će REM faza sna, ona u kojoj se najbolje odmaramo, trajati dugo.

Ne mogu više! Umiri svoje misli

Wellness tretman duboko opuštaju i oslobađaju pozitivnu energiju, a u kombinaciji sa snagom termalne vode i ljekovitog blata oslobodit će vas i stresa koji se dugo nagomilavao. Nakon čokoladne, angel touch, orijentalne masaže ili terapije zvukom čije vibracije suptilno opuštaju tijelo i oslobađaju ga napetosti, rastresenost postati prošlost.

image
promo
Nino Verdnik

Ima slike, nema tona! Odvedi je na odmor

Ako vam je dosta „tihe mise“ s partnerom i smatrate da je vašoj vezi potrebno kvalitetnije zajedničko vrijeme; umorni ste od obveza i želite samo da netko – malo za promjenu – razmazi vas, sve to možete imati na jednoj adresi. Terme Tuhelj idealna su destinacija za retreat udvoje. SPAeVITA wellness centar Terma Tuhelj ima top tretmane za parove koji će rasplamsati potisnute emocije. Masaža u paru, privatna wellness oaza s whirlpoolom i zonom za opuštanje, intimne kupke..., ali i mogućnost romantične večere u jedinstvenom ambijentu restorana Dvorac Mihanović, čekaju da vas ponovno podsjete koliko je, ustvari, lijepo udvoje.

Djeci je dosadno kod kuće! Odvedi ih na bazene

Ne samo da će vam omogućiti odmak od svakodnevice i stresa, već će se u Termama Tuhelj pobrinuti da se čitava obitelj nanovo poveže. Mališani će u vodenom carstvu Terma Tuhelj zaboraviti na gadgete, glavni 'kamen spoticanja' i čest predmet obiteljskih razmirica. Brojni sportski tereni čekaju ljubitelje aktivnog odmora, a moći ćete se opustiti i u najvećem Svijetu sauna u Hrvatskoj. Ovdje neće biti problema oko toga što kuhati ili tko će pojesti ručak, a tko ne, jer će fina i zdrava jela ugoditi svim nepcima.

image
promo

Rješenja su nadohvat ruke!

Podrška obitelji i prijatelja, zadovoljavajuća partnerska veza, potpuna kontrola nad svojim vremenom..., neki su od ključnih faktora za sreću, no stručnjaci apostrofiraju još jedan – rješavanje problema, a ne guranje pod tepih. Upravo je to poruka nove, jesenske kampanje Terma Tuhelj. Kad imamo neki problem najčešće prvo rješenja tražimo na Googleu, no ne morate više gubiti vrijeme na istraživanje po bespućima interneta. Rješenja su nadohvat ruke.

Ideje su OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. prosinac 2023 14:13