Tvrtka u Splitu postala jedini zastupnik BARONA u Hrvatskoj! Profesionalna ugostiteljska oprema sada dostupna svima

Kvalitetna ugostiteljska oprema

Kuhari u Baron kuhinji

Talijanska tvrtka BARON za koju se smatra da proizvodi najkvalitetniju profesionalnu ugostiteljsku opremu pronašla je pouzdanog partnera i zastupnika svoje opreme u tvrtki RUO.HR koja se nalazi baš u Splitu. Od sada svi koji se bave ugostiteljstvom mogu opremu BARON naručiti u Hrvatskoj, a ne u Italiji kao što je prije bio slučaj.

RUO.HR ima tim profesionalaca koji su upoznati sa svim aspektima ugostiteljstva, te brzo rješavaju svaki problem što se veoma svidjelo BARONU. Ova talijanska tvrtka profesionalne ugostiteljske opreme pažljivo bira svoje zastupnike u drugim državama zbog održavanja kvalitete i kontinuiteta dobrog poslovanja.

image

Chef Siomn Breda u Baron kuhinji

Hrvatska je proteklih godina doživjela veliki porast turizma što je dovelo do razvijanja ugostiteljstva. Danas ugostitelji bilo to restorani, hoteli ili caffe barovi moraju paziti na kvalitetu opreme s kojom rade jer svi su se suočili sa problemom koji nastane kad se desi kvar na nekom od ugostiteljskih uređaja. Samim razvitkom ugostiteljstva razvila se i industrija ugostiteljske opreme koja je pred sebe imala zahtjevna vremena. RUO.HR je shvatio probleme ugostitelja i odlučio da ide u potragu za kvalitetnim brendovima profesionalne ugostiteljske opreme i nakon dugo vremena uspješnog rada i raznih pohvala glas se čuo i u Italiji, te su RUO.HR i BARON postali partneri.

image

RUO.HR na Adriatic Gastro Show festivalu

Daniel Prgomet

Skoro svi ugostitelji znaju za brend BARON jer se na našim područjima smatra prestižom. Dosta ugostitelja je i kupilo ugostiteljsku opremu BARON i sve što oni sada kažu je da imaju „miran san“. Oprema se ne kvari i ispunjava sve zahtjeve i to kad je ugostiteljski objekt „zatrpan“ poslom. BARON kvaliteta ne samo da je poznata kod nas već je poznata i u svijetu. BARON je opremao kuhinje diljem svijeta i to na veoma poznatim lokacijama. BARON je sposoban opremati vaš ugostiteljski objekt od početka do kraja i to samo sa kvalitetnom profesionalnom ugostiteljskom opremom.

image

Chef Siomn Breda u Baron kuhinji

„Naporno smo radili kako bi našu tvrtku doveli na dobar glas ne samo u Hrvatskoj već i u svijetu. Imamo zastupništva nekoliko velikih brendova profesionalne ugostiteljske opreme, a trenutno nam je najzastupljeniji BARON. Osim što prodajemo i dajemo u najam ugostiteljsku opremu, također radimo i servis na opremi koju smo prodali. Velika prednost naše tvrtke je što imamo širok spektar nove i rabljene profesionalne ugostiteljske opreme pa s tim obuhvaćamo veliki krug potreba i zahtjeva ugostitelja u Hrvatskoj. Imamo tim profesionalaca raspoređen širom Hrvatske koji ne samo da će servisirati vašu opremu kupljenu u našoj tvrtki već će dati i savjete kako izvući maksimum iz te opreme i kako je pravilno održavati. Primijetili smo veliku potražnju i za rabljenom restauriranom opremom pa se možemo pohvaliti činjenicom da na stanju imamo najveću ponudu restaurirane opreme, a sve se to može vidjeti na našoj web stranici. Također prilikom istraživanja tržišta uvidjeli smo da dosta ugostitelja ima problema sa financijama jer profesionalna ugostiteljska oprema je skupa, stoga smo uveli posebnu ponudu koja glasi „50% plati sada, a 50% za godinu dana“. Riječ je o plaćanju u dvije rate gdje prvu ratu plaćate odmah pri kupovini, a drugu ratu nakon isteka godine dana.“ poručili su iz tvrtke RUO.HR.

image

HYATT Place Baron Kitchen

Može se slobodno reći da je ugostiteljstvo u Hrvatskoj dobilo novu dimenziju poslovanja. Vjerojatno nas u budućnosti čekaju visoko pozicionirani hoteli ili restorani, a sve to zahvaljujući rastom industrije profesionalne ugostiteljske opreme. BARON je došao u Hrvatsku i sigurno je da će se sada kvaliteta ugostiteljske opreme podići na razini cijele Hrvatske, ali ako želimo zadržati i povećati turističku potražnju morati će se podići svijest naših ugostitelja o profesionalnoj ugostiteljskoj opremi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 16:39