U domaća kina stiže regionalni hit "Komedija na tri kata"

Legendarna Seka Sablić i njezini "susjedi" nasmijat će vas do suza

Promo

Najzabavniji susjedi napokon stižu na domaća velika platna i to od 19.1. u Cineplexx i odabrana kina. Film znakovitog naziva "Komedija na tri kata" do sad je u regiji pogledalo više od 80.000 gledatelja koji imaju samo pozitivne reakcije. Prije svega, to je rezultat vrhunske glumačke postave te originalne priče koja prikazuje komične a ponekad i sulude avanture stanara jedne male stambene zgrade u Beogradu.

image

Promo

Svaki od likova, odnosno, stanara u filmu ima osebujan i živopisan karakter koji se poput puzzlea slažu u jednu urnebesnu slagalicu. No, ova komedija sa sobom donosi i toplu ljudsku priču jer svaki od likova ima svoje svakodnevne male i one velike životne prepreke i probleme, baš kao i svaki današnji "mali" čovjek. Financije, ljubav, posao, obiteljske nesuglasice - sve je dobro dok voda ne dođe do grla jer loše cijevi i misteriozne podzemne vode Beograda će ih dovesti pred veliku opasnost.

Glumačka postava je i više nego atraktivna: Jelisaveta Seka Sablić, Dragan Gagi Jovanović, Vesna Trivalić i Slobodan Boda Ninković. Također, tu su i mlada lica među kojima se ističu Ljubomir Bandović i Miodrag Radonjić koji su poznati po ulogama u serijama Ubice mog oca i Južni vetar.

image

Promo

Inače, ovaj film je redateljski prvijenac Sandre Mitrović koja je sudjelovala i pri kreiranju scenarija zajedno s Noéom Dodsonom. Cijeli projekt filma trajao je ukupno 3 godine a za potrebe upečatljivih scena poplava izgrađen je studio u velikom bazenu. Stoga, ne propustite ovu neuobičajenu komediju koja će osim smijeha zasigurno izazvati i druge emocije kod publike.

Film „Komedija na tri kata“ prati komične i često sulude avanture stanara jedne naizgled obične stambene zgrade u Beogradu. Galerija likova – otuđenih i samoživih, ali dobroćudnih duša je suprostavljena usamljenoj zgradi u kojoj žive, koja kao i zajednica koju su zapustili, počinje ubrzano propadati. Zahvaljujući lošim cijevima i misterioznim podzemnim vodama Beograda situacija kulminira i sve ih zatekne nespremne.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 20:52