U Hrvatsku slijeće svjetska tech elita! Na Infobip Shift dolaze Microsoft, Amazon, Google, Cisco...

Najveća developerska konferencija u ovom dijelu Europe okupit će tisuće posjetitelja iz cijelog svijeta, ali i nikada veći broj govornika iz globalnih tech divova

Infobip Shift

Svjetska tehnološka zajednica i ove godine dolazi u Zadar na developersku konferenciju Infobip Shift. Najiščekivaniji tehnološki događaj godine još jednom će, uz nekoliko tisuća posjetitelja, privući i najveće svjetske kompanije te na dva dana pretvoriti Hrvatsku u IT središte svijeta. Potvrđuje to i povratak globalnih divova Microsofta, Amazona i Googlea, čiji će stručnjaci kao govornici sudjelovati i na 11. izdanju konferencije.

Rekordan broj govornika, njih više od 60 iz više od 10 zemalja, na pozornici će zadarskog Višnjika predstaviti inovativna programerska rješenja te najaviti trendove koji će oblikovati budućnost tech industrije. Na konferenciji se očekuje više od 4.000 posjetitelja uživo te više od 10.000 online, a svi oni imat će priliku učiti od vodećih imena svjetskog IT-a na predavanjima, panel-raspravama i radionicama.

image

Tisuće posjetitelja Infobip Shifta

Debbie O'Brien, Senior Developer Manager iz Microsofta, jedna je od govornica čije će predavanje o testiranju web aplikacija sigurno privući pažnju.

''Čula sam sjajne stvari o Infobip Shiftu od kolega iz drugih kompanija i zaista se veselim dolasku. Vidjela sam da je prošle godine na konferenciji bila spektakularna pozornica, čemu se posebno veselim i ove godine. Ono što me privuklo je prilika za upoznavanje developera i širenje mreže kontakata, a sve na jednoj predivnoj lokaciji koja je drugačija od većine drugih domaćina tehnoloških konferencija'', objašnjava Debbie.

image

Debbie O'brien

Dmytrovarzar/

Google će na Infobip Shiftu imati čak dvoje predstavnika; Unu Kravets iz Google Chromea te Housseina Djirdeha koji će na konferenciji govoriti o svom iskustvu rada na JavaScriptu.

''Već dugo želim doći na Infobip Shift i drago mi je što ću po prvi puta biti tu, budući da sam od kolega iz Googlea čuo samo pohvale. Najbolji dio ovakvog događaja je upoznavanje s novim ljudima iz cijelog svijeta, a od svih se može naučiti nešto novo. Veselim se i predavanjima drugih speakera, ali posebno upoznavanju s rastućom hrvatskom developerskom zajednicom'', ističe Houssein.

Uz predstavnike Googlea i Microsofta, na pozornici Infobip Shifta predavanje će održati i Ali Spittel iz Amazona, developeri iz velikih kompanija kao što su Cisco i Shopify, ali i znanstvenica s uglednog američkog sveučilišta MIT, Lea Verou. Potpuni popis govornika, kao i ulaznice za Infobip Shift, možete pronaći na službenoj web stranici konferencije.

image

Houssein Djirdeh

Ovogodišnji Infobip Shift bit će najveće izdanje konferencije do sada, a organizatori najavljuju i do sada, za ove prostore, neviđenu razinu produkcije koja će transformirati više od 15.000 m2 Višnjika. Uz developerski dio, održat će se se i EXPO gdje će se predstaviti kompanije iz cijelog svijeta, web3 pozornica namijenjena je za sve teme vezane uz kriptovalute i blockchain, a posebnu dvoranu dobit će inovativni domaći i međunarodni startupi. Bogati program, spektakularna produkcija i speakeri iz vodećih svjetskih kompanija čine i ovogodišnji Infobip Shift događajem kojeg programeri, IT stručnjaci i ljubitelji tehnologije ne smiju propustiti

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 00:48