U kojem se smjeru svijet kreće - tehnologija kao prijatelj ili neprijatelj?

Svjedoci smo velikih promjena u gotovo svim područjima poslovanja. Proces digitalne transformacije uzima novi zamah stvarajući možda više nego ikad u povijesti potrebu za integracijom novih znanja i vještina u poslovanje.

GAME CHANGER/2022

Koji su glavni tehnološki pravci razvoja? Možemo li već danas sagledati potrebe koje će oblikovati naš rad i proizvode sljedećih 10 godina? Kako ostati konkurentan i osigurati sigurnost posla u budućnosti?

Dajemo li adekvatno znanje i usmjerenje generacijama koje dolaze?

Sva ova pitanja, sve do posljednjeg – jesmo li spremni za digitalnu transformaciju, u trenutku kada je svijet u fokusu zastrašujuće činjenice – da će u ne tako dalekoj budućnosti chatbot zamijeniti 40% poslova koje ljudi obavljaju danas?

Zbog svega toga, te svih novih razvojnih prilika koje dolaze za pojedince i organizacije, Game changer 2.0 u samo 8 sati donosi nove inspiracije, te oblikuje nove prilike za povezivanje, rast i razvoj.

Game changer 2.0 konferencija je mjesto gdje ćete 12.10.2023 (Z Centar/Zagreb) upoznati zanimljive ljude u jedinstvenoj prilici za povezivanje, otkrivanje novih područja na koja možete proširiti svoje poslovanje, unaprijediti svoje vještine, i pronaći inspiraciju.

Game changer 2.0 karakteriziraju 3 riječi: primjenjivo, novo i korisno.

Game changer je prva gejming i WEB3 konferencija koja promiče poslovne mogućnosti kroz nove prilike za transformaciju. Iz kuta gejminga, Game changer se fokusira na sva progresivna tehnološka područja kao što:

  • AI
  • WEB3
  • e-trgovina
  • Kibernetička sigurnost
  • Marketing
image

GAME CHANGER

Okupljamo predstavnike tehnološke industrije, znanosti, institucija, poslovnih zajednica, studente i pojedince koji planiraju sudjelovati u dinamičnom procesu digitalne transformacije.

Cjelodnevni program odvija se u 5+1 Cinestar dvorani, expo i Future bar zoni, gdje se ove godine očekuje više od 1.100 posjetitelja, uz preko 90 panelista i predavača vodećih u svojim područjima. Sve u jednom danu.

Zgrabi svoju ulaznicu odmah

https://www.entrio.hr/en/event/game-changer-20-14761

Posebna zahvala svim partnerima i prijateljima Game changera koji su nam pomogli da Game Changer zauzme svoje mjesto na tech karti središnje Europe: Hanza media, Samsung, Coca-Cola, Addiko bank, Europska komisija, Crowe,Nestle, De’Longhi, Philips, Podravka, RIT, Schneider electrics, Herbalife, LAQO, Revuto, ApisIT, PPD Global, Hrvatska lutrija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 01:40