NA DAR UZ JUTARNJI LIST

U nedjelju 19. prosinca ne propustite dar: VELIKI KALENDAR ZA 2022. GODINU

Veliki kalendar za 2022. u nedjelju uz Jutarnji list i D&D

Nedjeljni Jutarnji u nedjelju, 19. prosinca, u paketu s magazinom D&D donosi veliki zidni kalendar s impresivnim fotografijama agencije Cropix.

Riječ je o kalendaru s atraktivnim fotografijama nacionalnih parkova i parkova prirode u Hrvatskoj, na kojima su ovjekovječene neodoljive ljepote naše zemlje.

Već samo pogled na park prirode Telašćica, na naslovnici kalendara, govori da je riječ o vrhunskom umjetničkom radu koji se zbog svog atraktivnog izgleda odmah 'postavio' na zid. Kalendar priča priče o prirodnim znamenitostima naše zemlje, svaki mjesec prati umjetnička fotografija s motivima prirodnih ljepota Hrvatske.

Siječanj nas vodi u snježnu čaroliju nacionalnog parka Plitvička jezera, veljača prikazuje nacionalni park Paklenica, ožujak park prirode Dinara, travanj nam otkriva fascinantnu ljepotu nacionalnog parka Mljet, svibanj - park prirode Kopački rit...Uživat ćete u pogledu na vizuru nacionalnog parka Sjeverni Velebit, Telašćiću, Brijune, PP Žumberak, NP Krka te PP Papuk i Biokovo.

Vizuale kalendara potpisuju najbolji fotografi agencije Cropix, a realiziran je u suradnji s HBOR-om.

Kalendar dolazi u paketu s magazinom D&D i Nedjeljnim Jutarnjim. Nikako ne propustite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:31