U novom broju Like! Putovanja potražite najveći adventski vodič za 24 hrvatska grada

Prehodali smo Camino Krk i donosimo sve detalje, bili smo u ciparskom gradu Pafosu, krenuli putevima varaždinskih legendi...

Novi broj Like! Putovanja

Klizalište na Tomislavcu u Zagrebu, panoramski kotač u Osijeku, pravi Djed Mraz iz Finske u Dubrovniku... To je samo mali dio događanja koja su za prosinac pripremili hrvatski gradovi, koji u ovogodišnji Advent ulaze opušteno, bez restrikcijskih mjera s bogatim programima, zamamnom gastro ponudom i zabavnim sadržajima.

Kako biste lakše isplanirali svoje izlete, u novom broju magazina Like! Putovanja donosimo detalje adventskih događanja u čak 24 grada, od većih poput Zagreba, Rijeke, Osijeka i Splita do manjih kao što su Garešnica i Fužine.

Donosimo i reportažu s Cipra, najsunčanijeg europskog otoka na kojem je i u listopadu prosječna temperatura oko 25 stupnjeva. Posjetili smo Pafos, grad do kojeg iz Zagreba vozi direktna linija Ryanaira, a koji je ove godine osvojio titulu europske prijestolnice održivog turizma. Osvojila nas je opuštenost njegovih stanovnika, brojne životinje i vrijedna arheološka nalazišta.

Nakon što smo u prošlom broju otkrili sve detalje i savjete iz prve ruke za francusku rutu poznatog hodočasničkog puta Camino de Santiago, u ovom broju pišemo o Caminu Krk. U sedam dana prehodali smo više od 150 kilometara po „zlatnom otoku” i donosimo sve detalje o pojedinim dionicama i praktične savjete za spavanje, prehranu i prijevoz.

Otkrili smo i divno, samoodrživo imanje u slovenskoj Rogaškoj Slatini, idealno za vikend izlet, posjetili Osijek i krenuli putevima varaždinskih legendi o vješticama, kraljevima i mističnim bićima.

Novi broj magazina Like! Putovanja potražite na kioscima 27. studenog uz Nedjeljni Jutarnji, a tijekom cijelog mjeseca na webu, Facebooku i Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 10:23