Stiže ljeto, a s njim i omiljena aktivnost: roštiljanje. Da bi sam doživljaj druženja s ekipom bio vrhunski, potrebno je da vaš grill majstor posjeduje i određene vještine za to.
Prvi i osnovni korak uspješnog roštilja je odabir i priprema hrane. Koje komade mesa ili ribe odabrati, kako do najsočnijeg odreska sa žara, kako pravilno pripremiti ribu na gradelama ili najukusniju piletinu. U svemu tome, pomoći će vam savjeti i recepti koje donosimo u ljetnoj kuharici Dobre hrane.
Uz mnoštvo novih i kreativnih ideja za najukusnije ražnjiće, razne vrste steakova, piletine ili ribe, u kuharici ćete pronaći detaljne recepte, korak po korak – od odabira namirnica, mariniranja, načina i vremena pečenja, sve do finalnog rezultata: savršenog roštilja za cijelo društvo.
U ponedjeljak požurite po svoj primjerak tiskanog izdanja Jutarnjeg lista, ne propustite besplatnu kuharicu Roštilj i uživajte u vrhunskim delicijama sa žara. Dobar tek!
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....