SAMO UZ JUTARNJI LIST

U tiskanom izdanju Jutarnjeg lista dar: Velika nautička karta Jadrana

Velika nautička karta Jadrana obuhvaća kompletnu obalu Hrvatske s otocima i zaleđem
Nauticka karta Jadrana
 Promo

Hrvatski Jadran jedno je od najljepših svjetskih mora, plavih dubina s tirkiznim uvalama, pješčanim i šljunčanim plažama. Nedirnute prirode, brojnih podmorskih atrakcija, oduvijek je bio privlačan turistima, izletnicima i sve više – nautičarima. Razvijenom nautičkom infrastrukturom, odličnim lukama i sidrištima hrvatska obala i otoci iz godine u godinu postaju sve omiljenije odredište svjetskih i domaćih nautičara.

Velika nautička karta Jadrana koju u ponedjeljak darujemo u Jutarnjem listu, obuhvaća kompletnu obalu Hrvatske s otocima i zaleđem. Na detaljnoj karti pronaći ćete sve nautičke oznake i informacije potrebne za sigurnu plovidbu i ljetno uživanje. Karta donosi popis lučkih kapetanija i ispostava s adresama i telefonskim brojevima, sve marine s adresama i telefonskim brojevima, ljestvicu stanja mora, Beaufortovu ljestvicu jačine vjetra, državne i lučke uprave s adresama i kontaktima, stalne i sezonske granične prijelaze, svjetionike, trajektne, brodske i katamaranske linije, benzinske postaje za plovila, popis nacionalnih parkova i kulturne znamenitosti.

Karta je namijenjena svim nautičarima, izletnicima i turistima. Upoznajte obalni i morski prostor hrvatskog Jadrana uz veliku nautičku kartu koju ćete pronaći u ponedjeljak, 29. lipnja, samo u tiskanom izdanju Jutarnjeg lista.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 01:30