U Zagrebu predstavljena nova sezona Utakmice života

Sportsko-zabavni reality show uskoro na malim ekranima

Na male ekrane vraća se popularni sportsko-zabavni TV reality show „Utakmica života“ i uskoro kreće s prikazivanjem nove sezone! Dario Šimić, Marijan Kustić, nogometna legenda Tomislav Ivković i drugi okupili su se na predstavljanju nove sezone uspješnog sportsko-zabavnog reality showa „Utakmica života“ u Zagrebu na Dinamovom stadionu na Maksmiru. Sportsko-zabavni TV reality show „Utakmica života“ kreće s prikazivanjem u 18.15 sati na programu RTL 2 od 30. svibnja.

Projekt je počeo prijavama nogometaša od 18 do 25 godina među kojima je 30 odabranih igrača ušlo u kamp gdje će trenirati i pripremati se dva tjedna do 6. lipnja s glavnim trenerom Tomislavom Ivkovićem. Najboljih 11 bit će odabrano za finalnu utakmicu s U-20 reprezentacijom Hrvatske 6. lipnja 2023. koja će biti prikazana na RTL televiziji, na kanalu RTL 2 gdje se emitira i cijeli reality show.

Na predstavljanju „Utakmice života“ sudjelovao je idejni začetnik i direktor projekta Ivan Rukavina, glavni trener ove sezone Tomislav Ivković, Marijan Kustić, predsjednik HNS-a, član Uprave GNK Dinamo Dario Šimić i Ozren Müller, izvršni producent Utakmice života.

„Sretan sam što projekt više ne trebam detaljno predstavljati jer je postao prepoznatljiv sportski i medijski projekt. Mi od amaterskih igrača koji nemaju ugovor stvaramo jednog pobjednika koji potpisuje ugovor s klubom partnerom, a ove godine je to GNK Dinamo. Iznimno sam ponosan i zahvalan Dinamu što je prepoznao da smo narasli u ozbiljan projekt. Također, zahvalan sam i HNS-u što je drugu godinu zaredom partner projekta i kad su ti partneri Dinamo i HNS mislim da si u Hrvatskoj na samom vrhu. To me stvarno čini ponosnim i sretnim te mislim kako naši kandidati imaju ogroman motiv i priliku da pokažu svoju kvalitetu i da se izbore za poziciju o kojoj mnogi sanjaju od najranije mladosti pa sve do svojih igračkih dana kada su odlučili pristupiti „Utakmici života“ i okušati svoju sreću“. izjavio je idejni začetnik i direktor projekta Ivan Rukavina

Na projekt se osvrnuo i nogometna legenda te glavni trener ove sezone „Utakmice života“ Tomislav Ivković te istaknuo: „Meni kao glavnom treneru je ovo vrlo zahtjevan projekt zato što kandidati dolaze iz različitih životnih situacija i nogometnih škola. Neki od kandidata su zbog povreda imali zastoje u karijeri, dok drugima nikad nije bila pružena prava šansa, ali ono što je najbitnije je to da nisu odustali od nogometa već su se prijavili na ovaj show i vrlo su motivirani te svakim danom sve više napreduju. „Utakmica života“ mi donosi jedno novo iskustvo. Kandidati treniraju po profesionalnom režimu i tako ih pripremamo da budu spremni za finalnu utakmicu protiv Hrvatske U-20 reprezentacije. Vrlo je važno da se igrači međusobno upoznaju pa shodno tome, velik fokus stavljamo na uigravanje kako bi taktički što bolje pripremili kandidate i doveli ih do zavidne razine spremnosti. S druge strane, naši protivnici će također biti motivirani zato što predstoji Europsko prvenstvo 2024. pa će svatko od njih imati veliku želju da se pokažu u što boljem svijetu“.

Plan treninga je intenzivan i mladi nogometaši će trenirati po provjerenim metodama iskusnih trenera i članova stručnog stožera. Pobjednik na kraju cijelog showa, nakon finalne utakmice, najbolji od svih igrača prema izboru stručnog stožera, postat će prvoligaš s potpisanim ugovorom s GNK Dinamo u vrijednosti 13.500,00 eura na godinu dana. Tko će biti najbolji igrač i postati prvoligaš znat će se nakon utakmice 6. lipnja kada će stručni stožer donijeti odluku tko je tijekom cijelog realityja zaista bio najbolji. Novu sezonu u 7 epizoda gledajte svaki dan od 30. svibnja na programu RTL 2 s početkom u 18.15 sati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 00:23