promo

Ubojstva u Midsomeru i CSI: Cyber na FOX Crime-u

(L-R) Hayley Kiyoko, Charley Koontz, Shad Moss, James Van Der Beek, Patricia Arquette and Peter MacNicol on the set of the CBS drama CSI: CYBER, scheduled to premiere on the CBS Television Network on Wednesday, March 4, 2015 (10:00-11:00 PM, ET/PT). Photo: Randee St. Nicholas/CBS © 2015 CBS Broadcasting Inc. All Rights Reserved.
 Randee St. Nicholas

CSI: CYBER

premijera 22. listopada, od ponedjeljka do petka u 21:05

Patricia Arquette, dobitnica nagrada Akademije, Emmy i Golden Globe, zvijezda je u ovoj drami nadahnutoj naprednim tehnološkim radom stvarne osobe, kibernetičke psihologinje Mary Aiken. Specijalna agentica Avery Ryan vodi FBI-jev Odjel za kibernetički kriminal, jedinicu koja prednjači u rješavanju ilegalnih aktivnosti što započinju u umu, žive na mreži i odvijaju se u stvarnosti, i iz prve ruke znade kako današnja tehnologija omogućuje pojedincima skrivati se po sjenama Interneta i činiti ozbiljne zločine globalnih proporcija. S Ryanovom radi novi direktor Forenzike sljedeće generacije, D.B. Russell, civilni specijalist premješten iz Las Vegasa, kako bi svoje bogato poznavanje tradicionalne forenzike spojio s najnovijim napretkom i pomogao hvatati najopasnije kibernetičke zločince. U ekipi su još FBI agent Elijah Mundo, forenzički ekspert, bivši vojnik, samoproglašeni aktivni narkoman i osoba od Averyna povjerenja; Daniel Krumitz, introvertirani tehnički genij hitroga uma; Brody Nelson, bivši zloćudni haker koji je život kiberkriminalca odlučio zamijeniti radom za FBI; te Raven Ramirez, stručnjak za društvene medije, kibernetičke trendove i međunarodne odnose. Dok drugi agenti kriminalce traže po mračnim zgradama i uličicama, Ryanova i njezin tim traže “mračnu mrežu”, mjesto duboko u utrobi mreže, gdje su zločinci anonimni, trag se novca gubi, i gdje je sve na prodaju samo jednim pritiskom na tipku.

image
©Bentley Productions for ITV1, UK

UBOJSTVA U MIDSOMERU, 15. sezona

od 23. listopada, petkom u 22:00h

U 14. sezoni, ulogu glavnog detektivskog inspektora u Midsomeru preuzeo je Neil Dudgeon i glumi DCI Johna Barnabyja – bivšeg vršitelja dužnosti i Tomova bratića. John Barnaby je diplomirao psihologiju i mještane smatra vrlo zanimljivima i pomalo sumnjičavima. Pri ruci mu je energični pomoćnik Jones, koji zna sve pojedinosti o životu u mjestu i velika je pomoć u rješavanju misterija, ubojstava i zbrke. Barnaby se također može osloniti na oštroumnu patologinju, dr. Kate Wilding, nikako osobu koja će trpjeti budale oko sebe. U 15. sezoni Barnaby nastavlja sa svojim zahtjevnim poslom, a zapravo prava zvijezda Midsomera je, naravno, sama pokrajina i njeni zatalasani brežuljci, mala ljupka sela i neobični običaji…

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 10:33