ZAGREB FOOD TRUCK FESTIVAL

Ukrcajte se na karavanu, Food Truck Festival na Jarunu ponovno kotrlja od 12. lipnja do 4. srpnja!

Klopa, cuga, mjuza na kotačima
Food Truck Festival
 Food Truck Festival Promo

Vaš omiljeni Festival na kotačima ponovno kotrlja na svu radost i veselje ljubitelja slasnih street food zalogaja, šarenih koktela, glazbe, prirode i druženja. Prvi Food Truck Festival u Hrvatskoj stavio je Jarun u nezaobilaznu destinaciju tijekom ljetnih dana za sve uzraste. Novi koncept do sada neviđen u Hrvatskoj, probudio je veliki interes javnosti koja će ovog ljeta osim u Zagrebu, uživati na morskoj turneji gastro kamiona u Trsatu (Rijeci) i Kostreni.

Klopa, cuga i mjuza na kotačima turneja startat će u Zagrebu, na istoj lokaciji kao i prošle godine, u hladu Jaruna na prostranoj livadi tik uz Aquarius klub od 12. lipnja do 4. srpnja, te će produžiti u Rijeku, u park Trsatske gradine od 17. lipnja do 4. srpnja. U Kostreni u sklopu prvog Kostrena Food Festivala u uvali Žukovo slasna karavana će se zaustaviti od 24. srpnja do 1. kolovoza.

image
Food Truck Festival
Food Truck Festival Promo

Zagrebačko izdanje Food Truck Festivala ove godine donosi neka nova i stara provjerena gastro osvježenja, tematske zone poput Staropramen PIVKAN ZONE, Hendricks zone za sve ljubitelje gina i pjenušca, Kutjevo VINSKE ZONE, Badel KOKTEL i CENTRALNE zone, Martini Fiero OSVJEŽAVAJUĆE zone, PET CENTAR zone, KIDS zone i MJUZA zone u suradnji sa Red Bull, te SLATKU zonu.

image
Food Truck Festival
Food Truck Festival Promo

Na METRO Foodie Club trgu u sklopu KLOPA zone svoje slasne street food specijalitete predstavit će kamioni BarbaQ, Munchy, Apululu, Loaded, METRO Foodie Club powered by Mrav-Lobby, Rougemarin powered by Staropramen. Slatku zonu zasladit će Amelie i Nadine fritule. Festivalske srijede bit će rezervirane za CHEF KUHA NA KOTAČIMA, te će tako prvo gostovanje u srijedu 16. lipnja pripasti Mate Jankoviću, dok će u srijedu 23. lipnja gostovati Nastasja Chiara Petrić, te Marko Palfi u srijedu 30. lipnja.

image
Food Truck Festival
Food Truck Festival Promo

Bogati sadržaj zagrebačkog Food Truck Festivala u svom prvom tjednu kotrljanja donosi za svakoga ponešto:

Ponedjeljak, 14. 6.
Zabavna cirkuska predstava za djecu, Kesten i Papaja

Utorak, 15. 6.
Interaktivno-edukativna predstava za djecu na temu korištenja mobitela i igrica u nedogled, "Velika mana malih ekrana"
Zabavni pub kviz iz tema sporta, glazbe, kulture i gastronomije

Četvrtak, 17. 6.
Književna večer uz gostovanje poznatog hrvatskog autora u suradnji sa Hoću knjigu

Petak, 18. 6. i subota 19. 6.
Vikend sajam i prodaja CDa, gramofonskih ploča i vinila u suradnji sa Woodstock CD shopom

Od srijede do nedjelje
Dječje radionice

Prvi festivalski tjedan na Jarunu, u sklopu MJUZA zone nastupit će čak četiri funk, jazz i cover benda te plejada najboljih zagrebačkih DJ-eva:

· 12. 6. Mihael Kvorka Band

· 13. 6. Azil Jazz Trio

· 16. 6. Yogi Lonich Trio - proslavljeni američki gitarist, svirao u bandu sa pokojnim Chris Cornellom iz legendarnih Soundgarden i Audioslave

· 17. 6. Joe Pandur & Friends

Ako sve gore navedeno nije najbolja pozivnica da nas posjetite na Jarunu od 12. lipnja, prošećite, dobiciklirajte ili se dovezite i uvjerite uživo.

Food Truck Festival se održava uz podršku prijatelja kotača kao što su Staropramen, METRO, Badel, Jamnica, Kutjevo, Hendricks, Bakina tajna, Kotányi, Pet Centar, Lavazza, Hoću knjigu, Jutarnji list, Yammat, Jukebox i Aquarius.

Sva dnevna i noćna događanja uz koncerte i nastupe DJ-a , te dječje radionice na Zagreb Food Truck Festivalu besplatni su za posjetitelje (osim pub quiza), a radno vrijeme Festivala je:

PONEDJELJAK – PETAK: 16 – 23 sata

SUBOTA I NEDJELJA: 11 – 23 sata

image
Food Truck Festival
Food Truck Festival Promo

Festival pratite na službenim stranicama na Facebooku i Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2023 21:08