UZ JUTARNJI LIST

Ultimativni priručnik za EURO 2020. u četvrtak, 10. lipnja

EURO 2020.: Totalni vodič u paketu s Jutarnjim

Tik uoči početka najvećeg nogometnog događaja godine, Europskog prvenstva koje će se prvi put u povijesti igrati u 11 gradova i 11 zemalja, sportska rubrika Jutarnjeg lista pripremila je specijalni prilog za lakše praćenje turnira.

Naš totalni vodič donosi vam najtočnije, ažurirane popise 24 reprezentacije koje će sudjelovati na Euru, zajedno s formacijama, najvećim zvijezdama, izbornicima i ostalim ključnim informacijama.

Tu je i intervju sa Zlatkom Dalićem, koji nam je otkrio akcijski plan za lov na novi veliki rezultat s Hrvatskom, zatim priča o nastupima hrvatske reprezentacije na EP-ima, kao i povijest turnira.

Vodič sadrži i grafiku sa svim stadionima i kapacitetima (koji su ograničeni zbog različitih mjera u svakoj zemlji), zatim priču o dresovima, mladim zvijezdama turnira, kao i raspored za upisivanje rezultata.

Uz prilog Jutarnjeg lista bit ćete spremni za veliko otvaranje u petak, ali i za nedjeljni okršaj Vatrenih s Engleskom na Wembleyju, koji bi, nadamo se, mogao biti prva stranica nove velike pustolovine u povijesti hrvatskog sporta

U paketu sa Jutarnjim listom potražite u četvrtak na svim prodajnim mjestima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 10:51