Umaški ATP mjesto je sportskih uzbuđenja, izvrsnih koncerata, gourmet priče te neobaveznih poslovnih druženja koja se ne propuštaju

Grad Umag proteklih je dana centar sportskog i glazbenog svijeta, ali i mjesto susreta brojnih ljudi iz svijeta gospodarstva, sporta i društvenog života. Uz izvrstan tenis i najjači turnir u posljednjih 15-ak godina, tu su Umag Stars Open na kojem igra više od 200 rekreativaca, a nakon dvije su se godine vratili i gourmet priča te zabavni program.

promo 

32. Plava Laguna Croatia Open Umag započeo je kvalifikacijskim mečevima prošlog vikenda. Iz dana u dan na tribinama bilo je sve više i više ljudi. Već u srijedu posljednji je vikend turnira u potpunosti rasprodan. Traži se ulaznica više.

Glazbeni program turnira nezaboravno je iskustvo za sve posjetitelje. Svake je večeri, nakon mečeva, zabava bila na vrhuncu. Umag Music Nights pokazale su se kao izvrsna nadopuna sportskim sadržajima.

image

promo

Merlo De Graia A.k.a. Neven Jurjak/

Program su otvorili Ansambl LADO i Jazziana Croatica Borne Šercera. Ovaj autohtoni hrvatski produkt publici je prenio jedinstveni i zaista snažan doživljaj. Nizozemski DJ duo Sick Individuals imali su izvrstan DJ set koji je rasplesao sve prisutne. Posebno emotivan trenutak bio je kada su razvili hrvatsku zastavu. Hrvatski glazbeni program Seriously Twisted, koji je poznat po izvrsnoj i zaraznoj elektronskoj glazbi, zatvorio je prvi vikend.

image

promo

Popularni istarski bend Night Express uveo nas je u tjedan turnira. Vodeća regionalna RAP glazbenica Senidah koncertom za pamćenje je opravdala epitet balkanske trap dive. Nizozemski DJ i producentski duo W&W u ponovno prepunoj Dance Areni atmosferu su doveli do vrhunca.

image

promo

Zabava se nastavila u Stella Maris Resortu nastupom švicarske DJ zvijezde Antoniea. Finalni vikend na umaškom ATP turniru otvorili su Vida Loca, dok će za kraj prava glazbena poslastica biti nastup jednog od najboljih DJ-a današnjice Fedde Le Granda

image

promo

image

promo

Posebna istarska gourmet priča je na 32. Plava Laguna Croatia Openu Umag. Vinari s istarskog poluotoka na jednom mjestu u Taste Istria zoni otkrivaju svoje male tajne uspjeha i predstavljaju vina. Taste Istra zona mjesto je susreta najfinijih okusa koji nas vode na putovanje krajem u kojem tradicija vinarstva seže daleko u povijest.

Skrivene čari istarskih vina vratili su se nakon dvogodišnje pauze, u suradnji s novim partnerom – Vinistrom. Družimo se i uživamo u skrivenim čarima istarske vinske scene koju smo istražili kroz organoleptičko kušanje vina, ali i kroz razgovor s vinarima!“ – govori sommelier Plave Lagune Emil Perdec.

image

promo

Gourmet dio uključuje i Poluotok, simpatičnu domaću food-truck priču. Umažani Ivan i Vedran svojim su delicijama donijeli atmosferu nekih davnih ljetovanja u Istri. Poznati chef Marin Medak sa svojim RougeMarinom tijekom umaškog ATP-a predstavio je pet jela, a namirnice koje je koristio bile su s područja Istre. Ove godine tu su bili i Pelagius sa svojom street foodom te INA Fresh Corner.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 19:35