Ususret WOLF konferenciji: Koji je indikator brutalno dobrog poduzetnika?

Posjetitelji će moći kroz neformalna druženja u sklopu konferencije upoznati sve govornike (postaviti ima pitanja ili zatražiti savjet), ali i ostvariti kontakte s drugim posjetiteljima.

Ana Rotim

 Jozo Cabraja/Kolektiff/

Vedrana Likan, Tana Zimmerman, Boris Blažević i Stevica Kuharski – ključna imena domaćeg poduzetništva susrest će se se ove subote, 7. listopada na panelu pod nazivom Indikator BDP-a, brutalno dobrog poduzetnika u sklopu WOLF (Women of Luminous Future) konferencije. Kroz zanimljiv panel, sugovornici će prikazati zdrave poduzetniče priče namijenjene mladim poduzetnicima koji tek startaju, rade zaokret u karijeri ili tek kreću s razmišljanjem o poduzetničkoj ideji.

Organizatorica konferencije, Ana Rotim, najavila je ovaj panel riječima: “Poduzetnički panel je svaki put neizostavna stavka na konferenciji. Slušati ljude koji su vlastitim potezima stvorili čudesne projekte i tvrtke, meni kao mladom poduzetniku je nešto u čemu apsolutno uživam. Dodatni moment je naravno taj, što cijeloj priči pristupamo bez maski i rukavica, redovito se u tom panelu iznosio i onaj ne tako sjajni dio poslovanja i njihovog poslovnog puta, a panel je upravo po tome svaki put dobio dodatno na vrijednosti”.

Boris Blažević dobro je poznato ime na sceni. Pokretač trenutno najpoznatije i najuspješnije financijske aplikacije KEKS pay povodom svog gostovanja najavio je kako sudionici mogu očekivati “uvid u njegov rad i naučene lekcije kroz proteklih 15 godina radnog iskustva u start-upovima i projektima u većim poduzećima.” Vrijedi provjeriti put KEKSpay projekta – kako kreće ideja, kako se formulira, kako se nositi s teškoćama na putu, od kuda crpiti energiju, koje su najčešće zamke koje je doživio u svom poslovnom uzletu te kako se nositi s njima.

image

Boris Blažević

Vedrana Likan prepoznato je ime u poslovnom svijetu Hrvatske i šire regije kao sinonim za nekretnine i investicije, razvoj tržišta i održivo gospodarstvo, intelektualno poduzetništvo, kao i liderstvo žena i kontinuirano osnaživanje žena u poslovnom svijetu. Direktorica u Colliers Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina u zajedničkom panelu pričat će o preprekama s kojima su se kao žene u poduzetništvu susrele.

Budući da WOLF konferencija ipak u jednakoj mjeri okuplja i muškarce, bit će zanimljivo poslušati Stevicu Kuharskog i što on ima reći o svom poslovanju, planovima te što on misli od budućnosti ženskog, ali i muškog poduzetništva.

Velika vrijednost koja se može dobiti od strane ovih panelista, ali i svih drugih u program ove bogate konferencije, jest to da će poduzetnici pred publikom iskreno validirati svoje poslovne korake, način razmišljanja, motivaciju, greške i prilike koje su iskoristili.

S druge strane, posjetitelji će moći kroz neformalna druženja u sklopu konferencije upoznati sve govornike (postaviti ima pitanja ili zatražiti savjet), ali i ostvariti kontakte s drugim posjetiteljima. U program su uključena brojna takva tematska događanja poput Poslovnog speed datinga- vremena posvećenog isključivo upoznavanju i razmjeni kontakata, ideja i projekata. Nešto neformalnije, ali nikako ne manje važno je druženje kroz After party na kraju konferencije.

Preporučujemo ovaj event. Sve informacije (i program događanja) možete pronaći na službenoj stranici, FB stranici i Instagram profilu. Ulaznice se mogu nabaviti klikom na link.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 05:46