Uz pomoć AI tehnologije Optika Anda ‘oživjela‘ je popularnu Andu Pandu

Optika Anda prva u Europi predstavila digitalnog asistenta za pomoć u brizi s vidom koji se zasniva na umjetnoj inteligenciji

Anda panda, Optika Anda

 Promo

U doba brzih tehnoloških promjena i napretka, nacionalni lider u svom području, Optika Anda, prva je u Europi implementirala umjetnu inteligenciju u svrhu personalizirane podrške postojećim i budućim korisnicima za pitanja o zdravlju očiju. Omiljeni lik kojeg su zavoljeli mali i veliki - Anda Panda sada je ‘oživjela‘ i dobila svoju novu ulogu kao trenerica za vid koja vam stoji na raspolaganju 24/7.

Često se čuje da je umjetna inteligencija tehnologija budućnosti, ali Optika Anda donijela je pogled na budućnost u našu svakodnevnicu predstavivši AI rješenje u svijetu optike. Novi digitalni asistent Anda Panda funkcionira na platformi WhatsApp te omogućava svim korisnicima pametnih telefona da imaju podršku pri rezervaciji pregleda vida i kako bi što brže došli do najboljeg rješenja za svoj vid.

image

Anda Panda, Optika Anda

Promo

Glavni akter AI chata popularna je maskota Anda Panda koja je za ovu priliku ‘oživjela‘ i utjelovila novu profesiju kao prva trenerica za vid na svijetu – Eyewear Coach. “U Optici Anda uvijek težimo tomu da budemo u korak s novim tehnologijama na tržištu, a kako nam je briga o našim korisnicima najvažnija, odlučili smo iskoristiti najbolje što nam AI trenutno može pružiti. Tako smo stvorili trenericu za vid koja je našim korisnicima na usluzi 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu“, ispričali su iz Optike Anda kako je došlo do stvaranja AI rješenja.

Brzi tempo modernog života danas je jedna od najvećih zdravstvena briga uslijed čega se nosimo sa sve više stresa, a sve manje vremena brinemo o svom zdravlju. „Prepoznali smo potrebu da pokažemo odgovornost kao tvrtka koja nudi i zdravstveni segment kroz uslugu pregleda vida u našim poliklinikama i ordinacijama, da je pitanje zdravlja očiju nešto o čemu mi brinemo za naše korisnike u svakom trenutku. Upravo je to cilj našeg digitalnog asistenta Ande Pande koja vas na prijateljski način podsjeća na redovni odlazak na godišnju kontrolu dioptrije i može biti vaš glas za sve upite o naočalama, ali i mnoge druge edukativne i zabavne teme“, dodali su iz Optike Anda.

Digitalni asistent Anda Panda kao vaša trenerica za vid ima svoj algoritam učenja koji omogućuje da se usavršava i sustavno poboljšava kroz svaku interakciju s korisnicima. Anda Panda dostupna je svima u sklopu WhatsApp aplikacije, a pristupiti joj možete klikom na link.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 05:15